჻*´¯`*჻PeniNg DowH჻*´¯`*჻



adoila.. :# aku x isi g upu.. :(
aku xtau nk amek kos apa ni..
hmm..aku suka grafik.. :c tp..aku xlayak mnx
coz ak xamek math T/S
ayoo.. :# skunk ni..nk amek pe? :f
pendidikan?kaunseling?psikologi? :f


tp..aku minat sejarah..but..
sejarah yg aku minat juz dunia n islam je..hehe.. :D
asia n m'sia aku xminat.. :z
t ley jd pe amek sejarah?


lagi...bisnes lak..aku?aku mmg la suka b'bisnes..tp..
dulu ak xminat subjek bisnes..huhu...


okeyh!!amek kosmetik la sesuai..hehe..merapu je aku ni..
sapa2 yg masuk blog aku..tolong la bg sugesstions..
aku nk tau sal kos2 pe yg patut..
yg ley wat aku bekerja t..tolong ek.. :y


JASA BAIK KORUNK AMAT DIHARGAI.. :x


4 comments:

Alynn Notnot said...

pilih2 btol2 :)

AJ said...

Aduh, AJ pun blur g suggest apa ya.. ermmm.

Sebelum ini AJ amik Dip Mekanikal aeroangkasa..

Lani jadi website programmer aja.. So di luar bidang pengajian. Pililah bidang kerjaya yang adik Bieya betul2x minat ya. coz kalau bidang tu tak berapa minat, dapat result elok teramana pun na kerja nanti tadkda semangat..

Huhuhu AJ lani kerja sendiri base on minat mendalam dalam dunia on9. So tak g sambung belajar pun takpa coz oursource di on9 ini macam2x boleh dapat.

Jgn follow minat orang lin lak. Ikut diri dan minat mendalam adik Bieya sendiri ya.. Good Luck. ;-)

BieyrA said...

to alynn..hehe..a'ah..nk pilih tol2 la ni..tp..xtau g result cene...tkut dpt xelok je..

BieyrA said...

to AJ..a'ah..mmg xley tgk minat org..tp..mslhnyee..sy ni..xtau pe minat sy..yg sy tau..sy suka benda yg kreatif2 ni..mcm blajar photoshop 2..lukis2..mcm grafik kan?tp..sy xleh g blah sana...coz..stpm sy just ada bisnes,sej,bm,ngn PA je..hmm..terhad cikit.