tag dari din..hehe

Have a nice day!!!

Assalamualaikum...lama ek aku tinggal blog ni.. :( Ada Masalah yg perlu diuruskan..hmm..
Bagi yg klik nuff aku,aku ucapkan ribuan 3ma kasih  :@wlpn aku xg blogwalking kat tempat korunk. :x Tapi,aku kena tag la dri din ok..org wat keyh..Kunk di belasah aku lak..huhu..weh..tq gak puji blog aku..huhu

1) siapakah diri anda di rumah?
Aku sbg anak ler.. :D n sbg kak kpd sorunk adik

2) siapakah diri anda di samping rakan?
Sebagai rakan lerr..huhu..bila aku xbc buku time nk exam,aku tny dorunk..huhu..dorunk pun ckp lerr pe yg dorunk bc :)..(iyela..aku xpandai)<---weh,mcm xjwb soalan je.. :r
Bila dorunk suh terang..aku pun cite lak..hehe..bgus x??<--ada gaya napolean..
3) 5 benda yg anda idamkan tp masih belum tercapai  
aku nk beli tanah..nk tanam pokok kelapa..hehe(mau jd tauke) :r
nk 125zr(tapi mak aku kasi moto oku je..) :(
aku nk balas jasa mak ayah aku ..hehe..aku byk peqabih wet dorunk..jahat x??? 
lagi..aku nk jumpa.......'biarlah rahsia' :$
aku nk de kete...<-----huhu..tinggi ni impian..aku nk honda civic..

4) siapakah nama pasangan anda
Raksasa a.k.a Lobak putih 


5) ceritakan 5 perkara yg paling anda suka tentang pasangan anda
low profile
gila mcm aku :r
sanggup terima aku seadanyee.. :( <---aku byk kekurangan dowh...
suka usik aku
sayang aku..

6) bila tarikh anda couple
wah!aku igt sampai bila2 aw..huhu.. 18.08.08 

7) apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda
pahit?hmm..2 kan lumrah perkenalan..ada yg dengki..hmm... :( 
8) lagu tema cinta anda
cinta antara kita-duta ft baizura kahar

9)apa perubahan yg ingin anda lihat dari pasangan anda
aku nk dia sihat selalu..xnk kerap sakit dah.. :(
10) tag 10 rakan yg lain
       ija 
(yg len???aku lom pk g nk bg sapa..huhu)
 
Have a nice day!!!