Eh..kau da miskin sgt ke nk beli baju???

ni 1 g en3 aku lupa post...
bru je jadi kejap tadi time aku keja..
bila b'depan ngn custiomers..mcm2 ragam ar kan kita jumpa?
bila dah cegitu..mata aku ni..m'usha je ar gelagat dorunk.. :#
mmg aku xtahan tdi sal kes ni...
ada ar customers ni..girl ar..isyh3..pakaian...
masyaallah..amat memalukan aku..
as girl...aku amat3 malu dgn pakaian dia..
mak aiiiii....leher bju cikit punyee luas..mcm nk t'kua isi kat dlm..
cikit je lagi nk t'kua(kak tmpt aku keja kata..)
tapi..aku da nmpk pun segalanyeee...
kau rasa..kau hott sgt ke wat cegitu????
dah plak 2...siap b'peluk tubuh..weh!!!kau nk tayang kau punyee kat org ke ha?
klu kau xrasa malu kat kitaorg ni... :z
malu ar cikit kat budak2 kecik..sampai nk tayang aksesori kau 2 napa??
kau igt kau da hott abes ar???
klu nk pakai cegitu..bkn kat tempat itu ye..u pakai la kat dlm bilik ok..
(aku xkisah klu korunk kata aku kolot bila tgk org pakaian cegitu)
(cuma...aku malu budak2 tgk..) :z


12 comments:

Alynn Notnot said...

ganas la bieyra ni :))

BieyrA said...

adehh alin..huhu..asik kata ganas jer..huhu..a'ah..mmg ganas,,,, :D da depan mata..

Mario said...

rasanye bdk2 taknk tgk kot...org2 tua je nak tgk weh...ekeke

Yatre Hayati said...

huhuhu.....biasa a tuh...malay ke??

BieyrA said...

mario>>>
huhu..yup!!!!setuju sgt2..huhu...

BieyrA said...

yatre>>>
huhu..x...tapi..klu ye pun jgn la tayang cegitu..huhu...klu cun xpe gak nenok..huhu..ni hampeh..

ASaDa RyutaRo said...

hahaha... murah giler!! leh tengok free!! wahaha..

BieyrA said...

ASaDa RyutaRo>>>>
haha..jaga2 mata kunk ketumbit xpasal lak pas tgk..hehe

Din said...

bgos2..krng2 kita xske cmni..itulah selemah2 iman kn..^^

BieyrA said...

din>>
a'ah..tol..skunk ni..org da xkisah bab cegitu...

Din said...

slalunye jwpn yg mrka bg kbur msing..
sptotnye dorg kna tau kita yg tgk ni pon dpt dosa tgk..xtegor pon dpt dosa..so yg tgur tu duk ingt kubur dia la..^^

BieyrA said...

din>>>
yup..tol 2..setuju 101%..hehe..klu xtegur,dosa dorunk..kita share sama...bla tegur?kata bz body la..pe la an..tol x?manusia mmg la xperfect(org mungkin kata)..tp..yg ane leh p'btol..kita p'betolkan...