Oppss! Hello...U Tersalah Org..

Macam tajuk en3 ni,aku ada kisah disebalik tajuk ni.
Acctually,aku pun xfaham napa jadi cegitu
:t
*mungkin salah aku jugak


++di suatu petang ketika aku dgn kazen(girl) aku kua b'sama..aku nk kasi air kat tenggiling* tiba2 ada sorunk mamat tgur...

Mamat:Eh..kua ngn sapa 2? :D
Cousin: ni ha..kua ngn dia..(tunjuk arah aku)
Mamat: amboi..kua ngn laki ek???bgtau abg bru tau..
Bira:(isyh..buta ke mamat ni..*ckp dlm ati)

++then aku pun pusing badan aku kat mamat 2..aku usha pelik dia..

Mamat:lorh..pompuan upanyee..hehe..ingat laki td.. :$

KES 2
aku nk undur kete,tetiba je kete cucuk blkng aku...
kes ni jadi kat kedai char koey teow my kazen lak..
*weh..xnmpk ke aku nk kua?kau da tau kan..
klu aku xkua...kau xkan dpt masuknyee lorong 2.
.

then..
kazen aku settle..aku blah trus mcm xda pape jd.. :o
bla aku dtg alik kedai 2..cashier kata.."adik ek langgar kete 2?"
"bkn langgar kak..dia yg nk masuk sgt2 xsabar..napa kak?dia ngamok ke?" aku ckp
"lebih kurang la..tp..dia ckp LELAKI yg langgar"cashier
hehehe..aku hanya mampu ketawa..
tapi..salah aku gak..napa b'pakaian mcm laki..err..tp..
aku b'tudung
..cene 2? :t

Oppss! Hello...U Tersalah Org..


6 comments:

ASaDa RyutaRo said...

err... abg citer pasal ape ni?
wahahahaaha...

ops.. salah org.. lalala~

BieyrA said...

gegeh tol..hahaha...ok la..'abg' cite sal org t'salah jantina 'abg' lerr..huhu

Alynn Notnot said...

haha.tuh la pelik tuh.bengong gila diorg ni.

BieyrA said...

huhu..g kem pun...siap ada tny..bira ni pengkid ke?adoila...huhu..my style looks like boy..but i'm a girl..huhu..SEJATI wehhh..

Din said...

hahaha..camne leh terslh tu cik bieyra..ish3..^^

no name said...

huhu..bira suka pakai sweater laki..warna itam..then tudung pun itam..sandle laki..bila pakai helmet..org xbapa pasan 2 pompuan..hehehe..iyela..takut gak..kena kaco ngn org laki kunk..