Aku Dah bosan..

Have a nice day!!!

Wah..berdebu giler blog ni(bajet mcm kat umah la plak..hehe)
Aku x on9 macam slalu..skunk ni,kepala aku keja sakit je.
Nak kata exam?tak la plak.Aku dah xjadi budak skol lagi..hehe :D
Semalam beli hp baru..hehe..Hp lama pun xpakai setahun,dah tukar :)

Mak kata nanti tahun depan tukar baru lagi ye(perli aku..T-T)
xpela,aku suka hp baru ni :@hehe Mesti gambo dia clean&clear nanti.
Tapi,perkara yang mengejutkan aku.Semalam,ayah aku hulur duit..
Mak aii..seratus..Xpernah dia kasi duit saja2 aw.. :#Nak kasi RM1 pun susah.

Aku yang muka terkejut tanya,nanti duit jam macam mana?
Dia kata amek la..Yes!!!! :DDalam ati ni siap ada funfair aw..hehehe..
Jam guna duit len...Bagus gak ek klu blajar pandai2..org kasi wet..haha

4 comments:

YobSumo said...

cari ahhh keje kalau nak beli hp!

✿bieyra dhamira✿ said...

huhu..encik sumo..sy da beli hp ye..hehe

Darkbatman said...

bgs2..beso2 pun mak kasi duit lg..bertuah nye dia..hehe

✿bieyra dhamira✿ said...

darkbatman>>
hehehe...2 la pasal...=P