Next Interview...

Have a nice day!!!
Aku sedey ni..napa kena interview jauh sgt?? :(
Aku Penang,Universiti Malaya KL..hmmm..
Aku ada sorunk lagi member yg kena interview jugak..
Kami plan nak masuk sini,coz teringin nak masuk UM..
Tapi,kereta aku ane cukup nak muatkan dia.. :(
Kalau pergi je..boleh la..tapi,kalau balik xleh..
coz bertambah sorunk iaitu kak ngah aku yg kat UKM 2..
hmm..sedey :( sedey sgt.. :(
Isnin ni interview.. :(
Allah...plz help me..

12 comments:

AinSaffarudin said...

Alolo kesiannya. Takpe2 maybe ad hikmah lah tu. Gud luck girl !

✿bieyra dhamira✿ said...

ainsaffaruddin>>
rasa nk g interview pn mcm nk xnak je ni..
hmm..sgt sedey..

ana_zara said...

sian nye.. xda cara lain ke??
btw, best kalu dpt um. my sis kat situ gak..

Atan Athen said...

xpe....susah2 dulu...senang2 kemudian....gud luck k

✿bieyra dhamira✿ said...

ana_zara>>
impian aw nak masuk um ni..
harap2 dpt...harap2 sgt...
err..sis yg thesis dia kena curik 2 ye?

✿bieyra dhamira✿ said...

athan>>
wish me best luck key?hmmm..
harap dpt..

Izzlin said...

ou..UM... im in UM too..
gi la terbiu tu...
apply course ape? siap kne interbiu...

farysa said...

heee
good luck!

✿bieyra dhamira✿ said...

izzlin>>
owh..
um gak ke??huhu..adeh..
kos kaunseling..
t kena wat kat fac edu..
xtau la leh dpt ke x..
um kan taraf tinggi
rasa mcm susah je..

✿bieyra dhamira✿ said...

farsya>>
tq ye..heheh..

KP said...

nak senang bukan senang...good luck

✿bieyra dhamira✿ said...

kp>>
tq aw..=)