~Penyakit Bebudak Asrama~

Have a nice day!!!
Sapa pernah tinggal dekat asrama??Kembangkan hidung!!(agak hodoh..)
Okeyh..Aku salah seorang yang tergolong dalam kategori budak asmara asrama 
Aku dapat tawaran pas abeh upsr :D
Bagi aku bebudak asrama ni berpenyakit!!!kenapa ek??penyakit pe??
Satu kenyataan!Budak asrama suka tido dalam kelas!!!
Sapa sokong??? :tKalau tak sokong..korunk mmg bagus la.. ;)
Aku respek giler korunk yang tak tido dalam kelas :@
 ni tdo mampus.. :r
alahai..jamban pun jadi la..hehehe


Dulu time aku jadi budak asrama ni(ceh..bajet da lama)
Boleh dikatakan,dalam kelas tu mesti ada yang tido..TERMASUK AKU
macam-macam gaya ada..tdo statik la,kuak lentang sampai terlentang la..
tdo dalam iman la..hehe..(ni tdo berserta senyuman..hehe..) :r
tdo dalam keadaan artis la..ni bajet macam belajar..tapi???tdo!!hahaha..
Sangat lucu bila aku ingat balik..
 mantopp betul gaya ni..haha


Aku pun pelik,kenapa jadi macam ni??then..bila aku masuk form 6,
Aku dah xjadi budak asrama sebab skol lain.Aku xpernah tdo beb!
Bagi bebudak yang baru nak merasa aura asrama,malangnya..
Dorunk pun terpalit penyakit ni..hehehe..xde ubat lagi ye dijumpai..
Harap maklum. :D
jangan tido macam ni suda...hehe


Jadi??adakah korunk seperti aku???hahaha..

16 comments:

Mario said...

tido dalam keta tu adalah yang terbaik...wakaka

Alynn Notnot said...

xreti tido dlm kelas.

✿bieyra dhamira✿ said...

mario>>>
hehehe..itu suda terlebih baik...hehe..
bahaya tdo cegitu

✿bieyra dhamira✿ said...

alynn>>>
fuuyyooo...bira respek ar..hehe..
tapi,secara keseluruhan..kat skol bira
mmg byk tertdo..hehehe...

dyana said...

stuju, bdk asrama mmg ske tido dlm kelas.. ;))

✿bieyra dhamira✿ said...

dyana>>>
hahaha..akhirnyee..ada jugak yg mengaku..hehe

Yatre Hayati said...

setuju..dulu kakak kita suka sangat tido. dulu dia skool asrama...duduk pown ley tido...tidoo jer kerja dia.. ahaha

✿bieyra dhamira✿ said...

yatre>>>
haha..part duduk pun leh tdo..bira setuju benor..
dulu ada mbe cegini..org panggil tdo statik..hehe
sampai la satu ari..kami gelar dia..
yaakob kayu..hahaha

Long Haffiz Long Hassan said...

lepak ah..tido tu part time di london..

✿bieyra dhamira✿ said...

Long Haffiz Long Hassan>>>
cewahh..hehe..part time x bergaji ek??hehe

Izzlin said...

hahaha... betol gak ek..
ni makin menjadi2 bile smbung degree... yela msa skul dlu, cikgu sure marah budak tido kan... certain je la tak... ni kalau da kat U, lecturer tak knl pun sape plajar dia... kelas pun besar.. 200++ mane larat nk kejut satu2 kan... :D

✿bieyra dhamira✿ said...

izzlin>>>
huhu..btol3..apesal ek jadi cegini??
huhu..klu bab tdo 2..mmg la xleh
nk lawan...tapi,klu lec bwk air sebaldi..leh la upah org g siram kat bdk2 yg tdo..hehehehe
xpun..bwk getah paip je..hehehe

Izzlin said...

wohoho.. getah paip nox... ganas..nearest paip.. paip bomba la.. :P

sumtimes tu.. rsa mata celik habis da... entah msa bila tertidur =.=

heaRd mRs sumOnelse buBbLinG said...

memg budak asrma suke tido . *terase xD

✿bieyra dhamira✿ said...

izzlin>>
hahaha..paip bomba???dush!!akit oo
kalau kena..huhu..

xpe2..bira faham mcm ne keadaan 2..
time menulis pun..
bila sedar..eh..dah ada kat london rupanyee...hehehe

✿bieyra dhamira✿ said...

heaRd mRs sumOnelse buBbLinG>>
ini lagi satu pengakuan..heheh..
btol kan.??sapa dok asarama
akan ada yg terasa..hehe,,
klu yg bek..dorunk focus..hehe