Aku Jaga 3 Anak Luar Nikah

Have a nice day!!!
Sampai sekarang,aku dan family aku tak tahu..siapa sebenarnya yang rogol kiki sampai melahirkan 3 anak luar nikah.Tapi,aku tak kisah semua tu.Allah dah bagi dekat aku kegembiraan melalui anak luar nikah ni.Aku ngan family aku jaga dorunk.Telatah dorunk sangat mencuit hati.Kadang-kadang boleh jadi gila bila bermain dengan dorunk.Terlalu manja dengan aku.Mata pun unik..sebelah biru,sebelah coklat(tapi tak masuk metro pun!)

aku sangat suka kucing..hehehe
Memandangkan aku yang sambut kiki bersalin..Jadi,aku tau anak yang mana
keluar dulu..hehehe..Tengok dekat kepala..ada tanda ok..hehe..unik kan?
Ini pulak kiki..Semua anak kiki dan termasuk kiki tak pakai contact lens..
Harap maklum..

 

32 comments:

PUPUT said...

kiutnyer....pelik tgk mata kaler lain2....tp bulu dia sket je...rajin2 la nenek kena mandikan kiki ni..sbb putih melepak gebu...ekeke...

✿nenek moden✿ said...

puput>>>
hahaha..bukan kucing gebu puput..tapi kat umah ni pun ada gak kucing gebu..hehe..puput nak ke mata cegitu?meh nek cungkil kasi sama puput..haha

Alynn Notnot said...

waaah! kucing tu warna mata dia lain2 la!

NichKhun said...

uwarghhh comel la kucing2 u neyh.. nampak putih dan bersih la.. suke lah !!! huhuhu

✿nenek moden✿ said...

alynn>>>
keh3..alynn pun nak jugak ke??
xpe2..japg nek try korek pastu pos guna abg posman kat alynn..hehehe

✿nenek moden✿ said...

NichKhun>>
kucing je ke comel??nek tak comel??huhu..putih dan bersih.??tengok la sapa jaga...hehehe

tehr said...

pernah sekali ibu kucing beranak atas riba saya

geram betul - senyap2 je dia meneran

✿nenek moden✿ said...

tehr>>>
hehehe..really??wah!!!cian giler..tapi..lawak ar..hehehe..
tapi,kiki ni nak berteman lak bila dia bersalin..tu bersengkang mata tunggu dia bersalin..hehe

Ery Farieha said...

hahaha
kucing sme lahirkan anak luar nikah
=P

sI tEDI said...

mana anak dia yg 3 ekor tu.. aku x berapa nak cam lah.
itu semua gambar kiki ke apa?

✿nenek moden✿ said...

ery farieha>>
hahaha..alar cucu ni...nek saja nak kasi gempak cikit tajuk tu..hehehe..

✿nenek moden✿ said...

si tedi>>
kan dah label 1,2,3,kiki...
mesti mata bermasalah ni..hehe..cepat2 g cek..hehe

Rowena Chasez said...

ciss...
ingtkan btol2 tdi jaga anak luar nikah..
huhuu~

sI tEDI said...

adakah ini bermaksud anak kiki semuanya sama kaler iaitu putih???

✿nenek moden✿ said...

rowena>>>
hahahaha...kasi gempak sikit..hehe..tp,mmg tol pe..kucing xperlu nikah..hehehe

✿nenek moden✿ said...

si tedi>>>
ye kak..huhu..semua warna putih..ciap ada tompok 1,2,3..hehe

Mario said...

klu o taknak jaga...bg kat aku weh...

✿nenek moden✿ said...

mario>>
hehe..xnk ar aku kasi ko rio..ramai yg mintak..aku syg..hehe..

♥dG♥ said...

wah~ putih bersih~!

✿nenek moden✿ said...

dg>>
eh..lama tak jengah sini?

Yatre Hayati said...

ala..comelnya kucing2 ini. tapi sayangnya kita tak berapa gemarkan kucing. hahaha

✿nenek moden✿ said...

yatre>>
huhu...kenapa tak gemar kucing??
ni emsti gemarkan nenek kan??hehe..malu2 nak gtau an?hehe

maCy said...

sangat comelnya~~ :D

adam said...

lps ni bleh jadi bidan orang bersalin plak, hehe =)

✿nenek moden✿ said...

macy>>>
masyeh ek sebab puji nek..susah2 lak ..hehehe(perasan..)

✿nenek moden✿ said...

adam>>>
hahaha....sure org yg nak beranak tu kena kejutan budaya...haha

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
waAa..c0mel2 ley kucing nenek..
pinjam satu b0le?
nak buat jadi bapak luar nikah..

gades ain said...

mate die comel! ;) hehe. unik sgt. sepanjang bela kuceng ain ta pena jumpe kuceng yg pelik. huhu

✿nenek moden✿ said...

azrai>>>
wasalam...huhu..seb bek kata kucing yg comel...hehe..pinjam nk buat bapak luar nikah??hahaha..ape ke pelik bunyinyee?hehe

✿nenek moden✿ said...

gades ain>>
hehehe..kunk pelik sgt..masuk metro lak..hehehe

din said...

comel tol kucing ang..rndu kucing kt rmh aku..

✿nenek moden✿ said...

din>>>
hahaha..aku pun comey..ang takmau puji ke weh??!!huhu