Ampun dan maaf dipinta

Have a nice day!!!
Tanggal 14 oktober 19**.Seorang baby cute(perasan ni) telah dilahirkan.
Aku la baby tu.Mak aku mengandung aku penat-penat.Isyh,banyak tol dugaan.
Bersalin tu sakit tak?arrgghhh..seriau..sakit kan?
Sebuah kelahiran..ini bukan lucah..

Aku pun macam orang lain,bagi hadiah.Tapi,hadiah aku tak la ternilai kalau nak bandingkan pengorbanan mak jaga aku. 
"selamat hari ibu"
(ni la budak ngada-ngada tu..kuat nangis jerk)

12 comments:

♥dG♥ said...

rasanya klau kita jmpa wktu kecik dlu msti best kn? dua2 kuat nangis. XD

☆ Yanie J ☆ said...

nenek ms kecik tomel lahh..

skunk ni da kertu.....comil takkk


;p

✿nenek moden✿ said...

dg>>
haha..xpe..pasni..kita wat team nangis nak??keh3..

✿nenek moden✿ said...

yanie>>
udah2 ning..jgn dipuji dong..hehe..
kunk meletop bontot depan pc..haha

Berd said...

laa baby tu kiut rupanya.

✿nenek moden✿ said...

berd>>
gegeh..ayat skema..geng rio..huhu

lovelylady said...

bsalin mmg le sakit..x dpt nk bygkan..hmmm..tp bile dh nengok muka ank tu, perasaan tu cam dpt hadiah..ye la hadiah yg plg bnilai! Alhamdulillah both of my kids r loving kids..love them both!!! yg klakarnye my dotter pn pnah tanye soalan yg sama "bsalin tu sakit ke, mama?" then the nxt day pegi skolah ada program kt tv, bile kambing branak, dia nangis sbb kesiankn kambing tu sakit..hehehehe..kakak oooo kakak.. ;)

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
c0melny budak tu..hehE ;)
takpe2..apa pun hadiahny tetap tak dpt mmbalas jasa & pG0rbanan mrk..sy sempat hadiahkn senyuman jew..huhu

✿nenek moden✿ said...

lovelylady>>>
wah...sweetnyee cite akak..
best kan klu ada anak sendiri?
org kata..bersalin tu kenangan terindah..and sy pun setuju wlpn xpernah bersalin(kawen pun blom)
tapi..ank2 kak so sweet!hehe..

✿nenek moden✿ said...

azrai>>
hehe...pakcik puji budak tu??hehe..
jgn2..t budak tu kembang..hehe..
senyuman pun hadiah gak an?
xsemua hadiah boleh dibalas dgn wang ringgit walaupun realitinya iye..

gades ain said...

same befdayyyyyyyyyy! HAHA

✿nenek moden✿ said...

gades ain>>>
nnt kita celebrate sesame ye..heheh