Fesyen:Weird?Rare?Unik?Seksi?Seksa?

Have a nice day!!!
Baru post entri semalam,tapi rasa macam setahun tinggal blog..hehe..(sewel).Macam-macam cerita pelik atau perkara pelik dalam dunia ni.Hasil penerokaan aku,aku jumpa benda pelik.Aku tak pasti ni fesyen atau apa.Tapi,si Lady gagap gaga memeng cukup sinonim dengan fesyen peliknya.Tapi,ini kasut yang pelik ye..hehe..



Heel ni nampak unik kan?bermotifkan ros.Tapi,kalau bagi aku
aku tak pakai la.Gayat weh!!!

ha!!kasut ni aku suka.Stylo dan unik dengan rekaannyee.
If someone bagi aku,sure aku pakai.xde la kena kata skema an?hehe



Bagi aku,kasut ni macam seksa diri je..nak pakai mesti susah

 kulit ular ke?anyaman?aku tak pasti..tapi,nampak macam klasik je..



Wow!ini kasut untuk animal lover..hehe..tapi..unik kan?

kalau ada sapa-sapa nak buang sneaker,baik manfaatkan..hehe

Pelik la kasut ni kan?aku tak mau pakai..hehehe..nanti malam-malam
hantu kasut datang kacau aku..hehe

 huhu..ni kasut pintar..kreatif giler kan?

heel ni pula nampak macam garang sikit.Ni tarantula(tak sure ejaan) ka?
mak aii...tinggi dia..haila...

Kalau nak jaga kasut,aku syorkan gunalah kasut macam ni.hehehe..
siap ada payung lagi tu.Sediakan payung sebelum hujan.


Ini kasut yang seksi.hehe..Tapi,aku rasa kalau aku yang pakai
sure mat-mat bangla beratur nak masuk line


macam menyeksakan la!!hahahah

Lepas ni boleh la ambil ikan yang dekat dapur tu buat kasut ye..keh3..

Kasut ni aku tak nak gelak.(serius kejap)Aku tengok gambar kasut ni
orang palestin pakai.Bila aku tengok pic ni,terlintas dalam fikiran.
Alhamdulillah..betapa beruntungnya aku dilahirkan dalam family yang
mampu membeli segala keperluan aku.Ada orang yang diluar sana
tak mampu nak kecapi kemewahan dan kesenangan hidup.Ada juga yang masih 
tidak berpuas hati atas kesenangan yang sedia ada.Aku tulis ni
untuk diri aku.Aku tak nak tuding jari dekat sapa-sapa.Renungkan......



14 comments:

Enchaoz said...

kasut plg last tu cam sedih giler nengok.. converse boye tu terbaik hehehe

♥ nur_solehan ♥ said...

comel btul kasut2 tu...hihi

Yatre Hayati said...

kasut ikan tu menarik..bila nak masak jer tade dah...cepat2 lari gi amek...buat masak..

✿nenek moden✿ said...

enchaoz>>
a'ah..mmg seday pun..sbb kan xmampu..
converse boya leh ganti kasut kasut crocs a.k.a kasut boya..hehe

♥ nur_solehan ♥>>>>
yup..comel+unik kan?hehe

Yatre Hayati>>>
haahahhaha..lawak tol..klu mak nak cari ikan lak..alamak..dah buat jadi kasut..hehe

puan sri nurhanis said...

sume kasut2 ni ade jual kat mana ek??

maCy said...

maCy pna wat sal entry heels..
byk smbutan.. hihi

tp takot ar na pki yg bntuk kaki tu.. cm kaki busuk j.. hahaha ;p

deela~ said...

sy nk beli kasut zirafah 1... saiz 5... eh ko jual kasut ni kn... =P

Nad said...

kasur gune paku menyakitkannnnn.... trase bhai! aiseh. hehe

✿nenek moden✿ said...

puan sri>>>
owh..semua kasut ni ada dijual di google ye..hehe..nenek beli dekat dia..hehe

macy>>
sebab pelik ek?tu dpt sambutan?hehe..
a'ah..yg bentuk kaki tu..nenek pun xnak pakai..hehehe

✿nenek moden✿ said...

kak deela>>>
haha..takde la kak..hehe..pakcik google yg jual..hehe..nenek promote je..hehe

nad>>>
itu dah xjadi kasut..hehe..
macamana la model2 pakai kasut tinggi klcc 2 ek??heheheh

ApekxHensem™ said...

apek suka itu converse ehehehe...nek..kalo mau tau itu backlink email apek

touyakaruma said...

paling suka kasut yang cam MP3 player tu

✿nenek moden✿ said...

apekx>>>
huhu..elok la tu..apek pun da jadi boya..hehe

✿nenek moden✿ said...

touya>>
huhu..ko nak amek la..hehe..
mintak kat pakcik google..hehe