Elyana Gemuk! Dunia Baru Musim ke 4

Have a nice day!!!
Sapa suka drama DUNIA BARU??saya!!saya!!saya!!ok2..harap bersabar ek...hehe..setelah 3 siri yang di tayangkan di tv3,dan dunia baru the movie..Drama ini akan kembali menjengah kita..hehehe..Tapi,malangnya bukan di tv3..aku sedih la..Drama ni akan di tayangkan di gua.com pada 7 Jun 2010..
 (dulu..masa layan myspace..aku letak gambar dia dalam page aku..)
Kisah Dunia Baru kali ini berkisar tentang kehidupan mereka selepas keluar universiti.Ingat tak lagi watak-wataknya?huhu..Opie,Madihah,Tajol dan sebagainya..Tapi,yang bestnyee aku nak cerita dekat sini mengenai si Opie lakonan Elyana..badan dia jadi gemuk weh!!hahaha..Tak tahan aku tengok..Lain benar rupanyee..


Dulu-dulu masa siri-siri yang sebelumnya si opie ni menjadi kegilaan ramai..Tapi,lepas berat dia naik macam tong..dah jadi bahan ketawa pulak..hahahaha..Aku tak boleh kata lebih sebab,kena tunggu 7 Jun ni..moh kita tengok sama2.

10 comments:

Yatre Hayati said...

asal kat gua!!! bosan a susah nak tengok kalo tenet cam haram. sila update kalo da start tayang k!

Rowena Chasez said...

hohoo...
lama dah xtgk citer nie..
dulu aku suka tgk opie..
hehee~

✿nenek moden✿ said...

yatre>>>
tu la pasal..mmg hampeh tul dorunk letak kat gua..nape tak letak kat hutan ke..gunung ke kan?kan?isyh2..

✿nenek moden✿ said...

rowena>>
huhu..nek pun dok tunggu gak nk tengok..hehe..rindu..

☆ Yanie J ☆ said...

yanie suka tgk cite ni sb elyana.
suka tgk dressup dia.

heh
;D

PUPUT said...

terkejut den..igtkan gmbo nek td..hehe...xminat sgt la nek..tp nak ucapkan epi watching kat nek ek..^_^

maCy said...

ta bape tgk la..best ke..huhu

✿nenek moden✿ said...

puput>>>
haha..klu gambo nek mcm tu..mmg cun la..hehe

✿nenek moden✿ said...

macy>>
best la cite ni macy..hehe..

✿nenek moden✿ said...

yanie>>>
huhu..sama2!!nek pun suka tgk elyana..hehe