tolong jangan buka mata!

Have a nice day!!!
Kehadapan cucunda yang disayangi(cewah..jiwang la pulak nenek moden ni..haha)
Actually,nenek moden terharu ye…walaupun nenek pergi bertapa,cucu-cucu kesayangan tetap datang melawat teratak nenek moden yang hampir roboh dimamah anai-anai(ayat sedih ni.)Nenek akan berusaha sebaik mungkin pergi menerjah blog cucunda di sana..jangan lupa tinggal link ye..Kalau nenek terlewat terjah,harap maaf..Lagi satu,kepada yg nenek hutang tu..nanti nenek langsaikan..
Banyak jugak..adoila..nenek pergi bertapa..Jangan pos surat ye..hehe

hehe..nenek moden macam ni la..smart tak??
p/s:thanks pakcik google

8 comments:

♥dG♥ said...

HAHAHA! kalau game tu betul2 wujud, rugi la~ kalau kait betul2, boleh bt baju..kait dlm game, habuk pn xde! HEHEHE XD

✿nenek moden✿ said...

hahahahha..
tapi,hebat gak nenek tu..x buta IT
cuma..buta mato je kena pakai spec..haha

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
hmM..balik bertapa jangan lupe bawak buah2an hutan buat cucunda di sini!

captain88 said...

waa.. nenek dah nak gi bertapa... ni nenek kebayan ke??? kirim salam dgn puteri gunung ledang eh...

☆ Yanie J ☆ said...

ahahaa...tu namenye nenek moden(bieyra)



ala cik bieyra ank sedara I umo 4thn sudah pndai menaip n tekan2 keyboard neh....ape lagi main game.
bdk2 skrg ni mmg cpt belajo.

;D

✿nenek moden✿ said...

captain BB>>>
pu3 gunung ledang xde ye..pu3
gunung mat cincang ada la..hehehe

✿nenek moden✿ said...

yanie>>
a'ah..mmg betul sgt tu..kita dulu2
adoila..mmg kuno IT(ayat baru)
bira tgk ank teacher pun pandai dah..

psst:jenayah sekarang pun ramai dah budak bawah umo..kan?

✿nenek moden✿ said...

azrai>>
huhu..byk la buah buahan..hehe