-DIARI RAMADHAN-

Pejam celik..pejam celik..tinggal berapa hari saja lagi ramadhan akan melabuhkan tirainya. Lepas habis test tadi..rasa kurang sikit beban dekat kepala sebelum balik kampung..hehe..
Tapi,ada benda yang aku nak share dengan korunk..
DIARI RAMADHAN..
cerita ni,salah satu gimik masa aktiviti kolej aku sempena majlis penutupan IHRAM,aku harap korunk semua terhibur dengan cerita ni ok..


p/s: sorry..server down..sebab tu aku tak dapat melawat korunk..

16 comments:

echah mashuri said...

huhu....xtgk lg..tp nk komen dulu!!heheeh

Mario said...

ceh,,,tak adil le echah ni...hehe aku pun belum tgk abis...lmbt benau intro dia...lgpun nenek tak belakun...malas nak tgk...

iQaChumel said...

ishk..bes la nek.syahdu.
buat terasa insaf.
hee.best ada sahabat mcm tu :)

nekmo said...

echah>>
hehehe..pas tengok..nak komen lagi pun xpe..hehehe

nekmo said...

mario>>
alor rio..tengok la..hehe..sedih aku aw..hehe...best kan??hehehe....ngaku pat..aku ada gak..alar..yang last sekali..hehehe...part gelak ramai2 kat dewan makan..hehe..

nekmo said...

iqa>>>
hahaha..tapi..nek tak nangis..nek gelak ja..hehehe..lawak dorunk ni..hehe..tambah2 part spec mata lari dr batang idung..hehe

iszieylyanziy said...

blik kg,,hohoho blik kg

cEro said...

aku dah tgk...
mmg terbaEk laa...
suka intro dia...
hehehe

::cdot the dot:: said...

xnak tgk,,,nti aku sentap!!

Lya Colours said...

kejap je masa berlalu
dah nak raya
nnt tiba2, dah nak kawen plak
oopss!!

nekmo said...

is>>
amboi..gembira nampak cikgu..alik kg ati2 ye..hehe

nekmo said...

cero>>
hehe..aku pun suka weh..hehehe

nekmo said...

cdot>>
adoila..ko ni..keje sentap je cdot..posa tak ni??hehehe

nekmo said...

lya>>
amboi..ada plan nak kawen ke??hehe

@ien_R@z said...

tengok separuh jer.. line slow sgt!!
huwaaa...


selamat hari raya nek.. ^_^

TUKANG KATA said...

sedeynya nenek..sumpah keluar air mata..

sgt kreatif..thumbs up!