Gempar!! Awek Tak Pakai Coli

Aku rasa macam nak kerat-kerat saja orang tu..
Takde kerja lain kot mau buat??
Tak senonoh betul..Maaf, aku takde benda yang nak update..
Tapi, aku terkejut ar..ada gak cegini..
Dorunk igt blog aku blog lucah ke?
Kat mana dorunk dapat keyword entah la..hahaha...

Maaf ye..tiada gambar awek tak pakai coli disini..hehe








Dekat blog gua takde awek cun..
pengawet ada ar..hehe..



Aku baru je tengok kat youtube pasal 
Justin bieber berumur 51 tahun...
Hari tu just baca kat blog mario ja..haha
Nasib baik aku bukan peminat dia..haha
Eh..tengok betul-betul..tu justin bieber ke??
atau justin bibir??hehehe...

18 comments:

nanie said...

cita pasal justin tu tak betul,diorang just reka cerita ja..

✿nenek moden✿ said...

a'ah kan..
mcm tak logik je cite tu..hahaha

HoneyBUZZin said...

Saya hampir terpedaya dengan cerita Justin tu...tapi bila tengok betul2..laaaaaaa...
helah semata! Haha :)

NAJ HEBAT said...

baby..baby..baby.. uhh~~


haha

justib bibir. i laf u.


kau ni. ikut lah citarasa pembaca. buat la pasal awek tak pakai coli.

muahaha

p/s: aku baru cuti ni hah. cuti keguguran. corpus luteum jatuh.
bleh nyanyi lagu 'keep bleeding'
nih! la~la~la

nek.. cu mintak diri dulu.
tata

iszieylyanziy said...

justin bieber,,jatuh cinta ni nek,,ahahha

cEro said...

jgn kate ko percaya citer justin bibir tu??
klakar beb, tmbah2 part yg blakang tu, pedofil nyanyi tu..

maCy said...

sal justin tu tak benor le yunk :)

-NiD's- said...

gilaasss depa nieh..adakah sech awek takpakai coli...eeeieieieiie
depa mana tau pasai org pompuan nie..men nak terjh jaaa

✿nenek moden✿ said...

honey>>
haha...nak publisiti la tu..hehe

✿nenek moden✿ said...

naj>>
alar weh..takmo la ikut dorunk..coli tu hape??aku pun tak tau..hahaha

✿nenek moden✿ said...

cikgu is>>
huhu..jgn jatuh cinta..t boy cikgu is mau letak mana?hahah

✿nenek moden✿ said...

CERO>>
HAHA...aku dgn rumet aku tgk t'gelak guling2..hahaha

✿nenek moden✿ said...

macy>>
tu bukan justin bieber la syg...tu justin bibir..hehe

✿nenek moden✿ said...

kak nida>>
hahaha..tak pa kak..nnt kak tolong p terang jelas2 kat depa na...hehehe

♥dG♥ said...

ramai orang kcewa dowh klau justin bibie eh bieber tu umo 51tahun. HAHAHA

Mario said...

bukan leh caya pun keyword nuff ni...ada ke n3 cenggitu...huhu

✿nenek moden✿ said...

dg>>
haha..ko pun kecewa gak pe dg???hahaha

✿nenek moden✿ said...

mario>>
hahaha....jgn la marah aku..