Kenapa buat macam ni dekat SAYA?

Hidung ni dah macam volcano..
Tak cukup tisu kot dibuatnya..
Hari ni la pulak nak sakit..
Esok ada presentation..
Kalau la masa presentation tu
Asyik dok bersokseh ja..
Gamaknyee Dr. Lorraine Symaco tak paham
sepatah haram aku cakap..haha




















Tapi, aku tak kisah yang tu..
Yang jadi masalah sekarang..
Kenapa aku ni sering jadi mangsa tipu?
Kalau sekarang dia tak terima balasan..
Mungkin akhirat nanti Allah akan tunjuk
Yang mana betul,yang mana tidak dekat dia..
Dah banyak sangat aku kena tipu..
Hidup untuk menipu ke?
Tepuk dada tanya iman...

15 comments:

- elina - said...

what goes around comes around.
skrg nek,
nnt dia pulak.
hihi

Dg Ndr Mstkln said...

sabar nek. nnt xlma lg dia lak d tipu. :)

Unknown said...

menipu tu untuk loser je...:)

Anonymous said...

cukup bnci penipu~

-anidaothman- said...

PENIPU...???? ZAMAN LAA BESEPAH.
dear, kena TIPU kew....aduyaiii...hati-hati erk...

cEro said...

anggap je itu pengalaman hidup...
amik yg jernih, buang yg busuk..
jgn berdendam, tu yg penting.

Fazleyatul Aini said...

xpe
yang menipu tuh akan terima balasannya
sabar ye

Mario said...

kan cheq dah ckp...jgn pecaya mulut manis oghang...hang ni degil... cheq berletiaq nnt kata cheq jahat...cheq suka buat bisinggg...

takpe...biaq oghang tipu kita nooo...jgn kita tipu oghang...

Nekmo said...

ija>>
hmm..tak sampai hati rasanyee tgk dia dapat balasan..hmmm

dg>>
xmo3..jgn bg dia kena tipu.... =(

echah>>
huhu..loser tu hape??(ceh!pura2 tak tau..haha)

macy>>
a'ah..nek pun tak suka org menipu..
tp,dia tpu bersebab...hmm..

nids>>
sis!kena tpu dgn produk kecantikan...hahaha..awat tak putih gebu pun??hahaha

cero>>
a'ah...aku bukan jenis pendendam...tapi sedih bila diperlakukn mcm tu...

Lya>>
utk kes ni..nek xmo dia trima balasan...hmm...biarkanlah...

mario>>
pakcik ku rio..dah tukaq jd org penang ka??hahaha

supergassoline said...

huhuee...
saba ewhhh nek..
cmtuh laa manusie...

saba ewhhh..

:))

Nekmo said...

cepet>>
huhu..kena lanje kfc ni kalau nak suh sabo..haha

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Hello, Saya secara tak sengajanya ter masuk ke blog awak. Dr Lorraine tu lec awak ke? She's my boss. lol

Nekmo said...

Unknown:
hehhehe... eh, belajar um gak ke???? dr lorraine sangat best! hehe... muda... cantik pulak tu... :D seronok masuk kelas dia... haha... >.<"

a片 said...

台灣情色網
台灣賭神
台灣賭神小古
報牌
色情
色情小說
色情影片
色情漫畫
色情網站