Nekmo The Return

Sudah lama rasanya aku tinggalkan blog ni. Bukan hilang ingatan. Tapi, masa yang tidak mengizinkan. Korang boleh lihat entri terakhir aku beberapa bulan yang lalu. Sudah lapuk. Semester baru aku dah lama bermula. Assigment yang banyak macam biasa. Line internet yang laju macam siput barbie dekat u aku memang sangat 'memudahakn' kerja blogwalking. kan? Sepeninggalan aku ni, telah membuatkan aku tak pandai guna blog yang baru. Entahlah, rasa seperti baru dilahirkan semula. Ewah..sakan ek kau nekmo. Ha ha ha..

Tak banyak yang boleh aku share dekat blog melainkan beberapa keping gambar yang aku ambil:

note: taken 25 oct 2011.. Tepi longkang je pun.. =)

note: taken 25 Oct 2011.. Time pagi2 buta aku nak sidai baju..hehe

note: ni masa konvokesyen senior2 aku. Semua aksesori
aku yg buat ok.. xcantik, tapi nampak la tu baju konvo kan? haha

note: Time nak pergi times square.. Paip air bomba universiti aku
sempat je kan?..haha

note: ni pun time konvo. Aku rembat anak orang. (Jahat kan aku? )
Teddy bear yg budak tu pegang, aku punya.. =P

note: Lepas penat dekat gerai konvo, aku pergi shoot kawan-kawan lak
dekat padang =P


note: 1st time aku jejak kaki dekat Kelantan pd 21 oktober utk hadiri
satu konvensyen dekat Uitm Machang. Aku sangat suka
sambal belacan Kelantan!!

note: H.U.J.A.N

p/s: I'm not photographer but i love photography ^____^"
p/s: Ini link label DANBO

7 comments:

syafiqakarim said...

lama gila sepiiii.haha
ah,cantik gambar.

✿nenek moden✿ said...

terima kasih...eh..hehe xpasan lak iqa komen...lama kan?..kalau kawen dulu..ke dah ngandung skrg...ye idok?..hahha.. :P nekmo busy la..but thanks tau sbb still igt nekmo.. :D

iszieylyanziy said...

rindu entry nekmo lah,,,love photography ,,and wanna be photographer,,hehe

Mario said...

kreatif betul ko ni...mana ko beli budak kotak tu?ko nikon eh...

✿nenek moden✿ said...

cikgu is:
hehe...jgn rindu2...ngeh3...yeay! minat kita sama...hehehe...tp..nekmo bukanlah photographer.. :) semoga cita2 tercapai keyh! hehe

✿nenek moden✿ said...

mario:
tq rio...ececeh2...kau tu...sure lagi mantoooppp daripada aku hehe...:D owh..danbo tu aku dihadiahkan oleh someone yg duduk kat jepun.. :) comelkan danbo tu?..macam2 leh buat dgn danbo tu..tp..aku belum ada masa nak berkreatif...cuti sem ni la kot aku operate danbo tu.. :) kau ada ilmu..share dgn aku!!!

pandan said...

cntikk,,,ko ad bkt b...:)
try your best