Mr.Teddy sudah pandai meraba paha amoi cantik!



I just copied this picture and this text from my facebook
hahahha.. o^.^o

MR.TEDDY PANDAI MERABA: 

Hujung minggu haritu,aku pergi Mines...
PJ---->Serdang
(jauh jugak ok)
biasa la train ke sana sangat sesat.
aku masuk dalam coach perempuan.. ^.^
dah 2x terlepas train sebab penuh...
bila dapat masuk, lega sangat!!
tapi..yg nak jadi cerita, depan aku ada amoi cantik..
pakai dress paras paha!memang singkat...
aku ni main la mr.teddy yg tergantung kat beg aku...
tanpa aku sedari...OPPSSS!!!! 
mr.teddy TERMASUK DALAM DRESS amoi tuu....
(panikkk!!!!) >.<" 
hahha...amoi tu tengok aku huhu tapi tak marah....
aku pun...sorry2...tak sengaja... >.< huhu...
memang tak sengaja pun...aipp mr.teddy!! 
sudah pandai RABA AMOI ekkk???.. o^.^o




p/s: huhu...kalau gambar dekat atas tu comel,
tolong jangan caya aku pun comel macam tu
hahahhahahha... >.<" 
lukisan budak takdak seni



6 comments:

IQ = Iez Qis said...

pfttt...amoi comei punyer psal, haha!

dG said...

sengaja la tu. XP

twinkle twinkle said...

ahha kelaka nye jd mcm tu

silent reader bkn silent killer.... said...

sib baik dia tak bawak camera...ahak ahak....

- elina - said...

nekmo cun

hee

✿nenek moden✿ said...

@ IQ = Iez Qis
Comel jugak amoi tu..hahha..
euuuwww! >.<"

@DG
Salahkan Mr.Teddy..hahha..bukan aku...XD

@Amira Faqiha
Huhu...lepas jadi benda tu...nekmo tutup mulut je gelak...hahhahahha

@ silent reader bkn silent killer
Nak wat cene...Mr.teddy yang usha dulu..hahha XD

@ija
Tabuh mau?? huh!