EXAMINATION MOOD



Haip...Start from Tuesday, 3 January 2012 until 17 January 2012
adalah MINGGU PEPERIKSAAN bagi aku.
Ok, aku akui aku seorang yang pemalas study (reality)
Sebab tu tak dapat dean..XD

Doakan aku bagi rajin sikit belajar
The most important thing is???
Doa aku bagi boleh jawab exam tanpa gangguan.. :)

Entah pape kan meja study aku..hahha.. :D
 Yang ni kira ok lagi, Semester lepas...??
MasyaAllah.. >.< tak tau nak habaq!! haha
............................................................................................................
Seperkara lagi...Aku sering di ajukan soalan...
"STATUS FB TAK DAK PANJANG LAGI KA??"
hahhaha...And aku akan jawab..
"GIAN MENAIP...HAHA..TERINGAT BUAT ESEI"


Entah....kenapa tak tau...status suka panjang2....
Tapi, ada jugak yang baca...tu terharu!!! XD
Macam dekat blog jugak...walaupun taip panjang.. :)
Kalau ada yang baca...rasa terharu!!!


6 comments:

twinkle twinkle said...

all the best nekmo:)

✿nenek moden✿ said...

dik.. terima kasih... ^.^v

IQ = Iez Qis said...

gud luck!

status panjang2 kalau yang berinfo, ssah orang nak baca tapi melibatkan personal life, ramai je nak baca, stalker tuuuu..ha3

dG said...

esei2 jgn ckp wei, aku trauma. HAHA.

semoga bjaya! :D

geLaSkaCa said...

nekmo

good luck...

aku dapat dean list dlm makan n tido..hehe

NEKMO X SIGN IN said...

@IQ = Iez Qis
hahaha...sapa la nak jadi stalker nekmo yg dah tua kerepot ni..haha
terima kasih ucapan tu..^^

@dg
weh2...ang pun sama la... semoga berjaya... XD exam gak kan?... :)

@gelas kaca
haha...masyeh weh..tgl 3 paper g.. XD.. adoila..meh aku tgk perut tu muat dak nk sumbat makanan..haha