Nak tukar URL blog



Aku nak tukar URL blog ni boleh?
Nak letak nama aku sajalah.
Nak buang posts yang merepek..
Ubah "banyak" intipati blog aku ni.
Lepas ni, mesti orang tak jumpa dah blog aku kan?
Ermm.. macam mana nak buat tu?
Ada lagi ke yang baca?

11 comments:

tepi pintu said...

buat blog baru ke tukar url?klu tukar url...org masih boleh cari lagi... kena buat blog baru klu taknak orang baca...

tapi kat aku takan ang nak sorok pulak...

✿Nekmo✿ said...

tepi pintu:
tukar url jelar...huhu..pastu aku ras blog aku serabut gila... macam tak ada seri... bila tahun entah aku nak godek2...

haha..awat guna "ang" ni? >.<

cEro said...

Nekmo, kalo nak tukar url, sila bgtau aku kat blog tau ape url ko tu...
Nanti tak update plak bloglist...
Kalao aku rindu, siapa susah? hehehhe

syafiqakarim said...

haaaa cun juga tu.
pakai nama sendirik lagi komersial
gituwwww hihi

apa apa punn rajin update k!

✿Nekmo✿ said...

cero:
hahahhahahaha.. cero rindu aku!!! yeay!!! hahaha.. aku nak buat expression apa ni? sedih? gembira? haha.. ok2...

✿Nekmo✿ said...

syafiqakarim:
haha... xfikir betul-betul lagi nak letak nama apa. Tapi, memang nak tukar XD ada cadangan ke?

Saliha sairan said...

hahahah,,tukar url sila bgtau yea,,,k bai,!!

✿Nekmo✿ said...

uwek! haha

ANISRAHIM said...

bagus2, tukaq la, letak nama yg bile kak anis tgk url tu, terus kak anis tau abie punye kikiki

✿Nekmo✿ said...

kak anis:
nak buh nama apa? hahha..
cengkeriktaiko.blogspot.com ke? hahaha
tak pun
lenganketul-ketul.blogspot.com?
atau
nekmocomel... hahahhahahahhaha

serius tak tau la kak anis... any suggestion? :(

ANISRAHIM said...

hahaha lenganketulketul-galahpanjang.blogspot.com

lawa gak. dan lawak jugak! HAHAHA