PETUA TRADISIONAL

Arini aku nak share something yg leh diguna pakai oleh semua org.
Mungkin ada yg sudah mengetahuinyee,mungkin juga xtau lagi. :D
So,mari sama2 kita baca en3 ni..


Petua menghilangkan KUTU
hehehe...ada sapa2 kat sini ada masalah kutu x? :r klu ada..elok2 la ikut petua ni..
++ambil minyak tanah dan lumur kat rambut 2,then bungkus rambut korunk
dengan tuala lembap(agak2 dlm beberapa jam la..2 jam..)
insyaAllah kutu 2 kua dr kepala korunk..
PERINGATAN:JANGAN LA PLAK KORUNK G CUCUH MANCIS API KAT RAMBUT 2,
KUNK XPASAL BOTAK KEPALA KORUNK HEHEHE... :)

2 comments:

Yanie J said...

ahaha...
ada plak petua kutu.

kalau yanie kan kasi bakar je rambut tuh,\cnfirm kutuuu dgn rambut ilang sekalikk..
ahahahaa

ilanggg terussss kutuuuu
cepatt dan mudaaaaahh
=)

bieyra said...

haha..jgn yanie..kunk jd kutu bakar lak...xpun kutu salai..hahaha..kunk jd lak kontroversi kepala botak ni..hehe