Bila bercerita kisah lupa..

Have a nice day!!!
Salam semua.Aku sibuk minggu ni,sebab tu la nak update blog pun macam semut.
Melawat blog orang pun bila orang melawat blog aku ja.Tapi,lepas ni,aku akan mulakan kerja 'blogwalking' aku..hehe.Berbalik cerita pasal tajuk entri kali ni..
Korang pernah ada kisah akibat terlupa?
bila bercerita kisah lupa ni,macam-macam  cerita ada lupa tutup zip seluar?? oppss! hehe lupa gosok gigi??eee...uwek!! lupa mandi??hahahah..bau kambing weh!ok2..skip,dalam berapa minggu lepas,aku ada dengar radio aw sal kisah lupa ni.Seorang girl called radio tu,then dia kata lebih kurang macam ni..
"hamster saya panas,jadi saya pun letak la dalam peti ais..beberapa jam kemudian,saya keluar pergi jalan-jalan dan saya terlupa yang hamster tertinggal dalam peti ais................."
                    
                                                                  
korunk boleh agak tak apa yang terjadi lepas tu???hahahha..kesian hamster tu weh..adeh..lupa punya pasal.Aku dengar je cerita ni,terus gelak.Hehe..aku pun ada jugak cerita pasal lupa punyee hal ni.Al maklumlah 'NENEK' MODEN.

"Aku ni suka set rancangan tv yang aku nak tengok.Kirannyee,habis je cerita tu,aku pun pergi sembahyang.Selalunyee,waktu sembahyang aku tu,memang aku dah tau la.Nak jadi kan cerita,habis je cerita tu macam biasa aku pun pergi amek air sembahyang.Lengkap ni,pakai telekung.Bila selesai je sembahyang iaitu bagi salam,aku teringat balik..alamak!!aku mana boleh sembahyang!aku datang bulan!adoila..Awat aku tak sedar???ngeh3..huhuhu.."
Benda ni jadi bukan sekali,ada la dalam 3 kali dah..hehehe..Korunk lak macam mana??ada ke kisah lupa punyee hal ni???mai share dengan aku..hehehe..
Kuasa maha pencipta..

12 comments:

azie said...

azie pnah lupe nk pakai helmet msa nk pg keja.. dah sampai sparuh jln bru perasan yg xder helmet kt kepala.. ptut la kt traffic light org pndang semacam je huhuhu, nasib le pg2 polis xder sgt heheh.klau x mau kena saman.

✿bieyra dhamira✿ said...

hahaha..bira pun penah gak lupa sal helmet..tapi,lupa bawak kat adik masa g amek dia kat hostel..huhu..punyee jauh xpakai helmet..bahaya tol..hehe..xpe azie,kepala kers..ngeh3..

::cdot the dot:: said...

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ko tak rasa ke?? aduyaiiii...camne aku nak terangkan hek???

Alynn Notnot said...

boleh pulak lupe kate tgah dtg bulan? adehhh la bieyra :))

✿bieyra dhamira✿ said...

cdot>>
huhu..kak,bira xterasa..tu lupa...hehehe..
ngeh3..

✿bieyra dhamira✿ said...

alynn>>
dh nyanyok bira ni..hehe..
tu lupa..

touyakaruma said...

terlupa nak pakai seluar..... sebab lupa tidur pakai boxer ...

♥dG♥ said...

dh jd habit sbb tu boleh lupa yg xleh solat. HEHE

ifa said...

hehehe..pnah lupa ltk kte kat mane, mcari2 bgai nk rak, rase cam nk tkencing, glabah, nk nangis, nk jerit..dr satu tgkat ke satu tgkat akak naik, last2 br je tringat..kte x de, adik pnjam..ahaksss!!! ;)

✿nenek moden✿ said...

touya>>
huhu..org laki biasa la 2..

✿nenek moden✿ said...

dg>>>
yup..btol tu..hehe..
tmbh plak sewl ckit..ngeh3..

✿nenek moden✿ said...

ifa>>
haha..kak,mesti penat tu..dapat imagine..hehe