Bila sifu Longkang Menaip..

Have a nice day!!!

Tengok tajuk entri aku pun dah tau kan?kan?keh3...Siapa yang teror benor main bowling?Tolong jangan angkat tangan ye..takut bau ketiak tempias dekat aku yang wangi ni.heheh..Aku keluar main boling dengan kawan-kawan aku.Setelah di tolak,darab,bahagi..jadinyee 5 orang..hehe..Golongan PRO macam kami memang dah biasa benar kalau main boling..Aku lah sifunyee..cewah...!!ada classss gitu nyah!!keh2..

Masa tu ramai orang..tinggal dua line je kosong..kami ambil line hujung sekali.Makcik-makcik sebelah kami.Aku yang tak pernah kenal makcik-makcik tu..buat-buat kenal..bersembang macam jiran sebelah rumah..keh3..Balingan pertama..Fad menjatuhkan pin yg banyak..pastu strike...Owh...apa lagi..bersorak sakan la kitaorang..dengar satu tempat tu..Saja buat macam tu..Sebab line tempat lain,dorunk tu dah pandai main..ok,pastu ajim baling..hehe..lagi kami sorak..wah2..Pro benar dorunk ni...
Bila tiba part aku..Aku guna bola(eh..bola ke dorunk panggil?bedal je..) nombor 8..jari aku kecik weh..tak cukup yang lain..Dengan semangat waja nyee...aku buat balingan..goal!!!!!!!masuk longkang!!!
"eee!!!awat depa ni buat longkang???tengok..kan dah masuk longkang"aku ngamok.. 
Gila apa minah ni??kah3...aku main..semedang masuk longkang..Aku pun bara la..hehehe..
Kawan aku pun kata "Bie..ang ni memang sifu longkang ar.."siap buat hormat macam dinasti China kat aku..Belasah kunk baru tau..hehe 
 
"Weh!Bila cakra aku nak keluar ni???"bajet macam cerita naruto..
 
Kawan-kawan aku dah gelak tengok gelagat aku..Lastly..aku pergi je tengah2 tu.. aku letak bola tu betul-betul tengah line..aku tolak je..nak tahu apa jadi???hahahahaha...(gelak orang kaya). Aku spare la weh!!!!!keh3...Tapi..apa-apa pun aku tetap kalah la..hehe..aku mana pandai main..Kami main dua game...Tak larat nak gelak..Masuk longkang pun bersorak macam strike..haha.



 

4 comments:

TUKANG KATA said...

:)

saya pun ratu longkang..

kite geng..tp bowling still best walau aku tak reti main..

✿nenek moden✿ said...

hahaha..ko ratu longkang..nenek sifu longkang...hehehe...best2..mmg la best..dok keje gelak je..hehe

ija sahaja said...

masuk longkang 2 kira wajib la kak..
haha..
ri 2 ija game,lawan dgn cgu laki 2 org n sorg lg abg senior..
dorg bg bola berat punya kt ija..
ija angkt bola 2,pas 2 ija tolak ja..
haha..
konfem2 msuk lngkang..
strike pn bapa kali je..
haha..

✿nenek moden✿ said...

hahaha..ada jugak strike..ni tak dak langsung..balik je umah..badan kak sakit2...huhu...mbe2 kak suruh amek bola berat cikit..huhu..tapi..jari kak terlalu kecik..bola 8 je muat..huhu..dah tu..dok perli plak kak..dorunk jolok jari dalam lubang bola tu..xmuat..hehe..jahat tol dorunk.pasni kita boleh geng la ija..kak jadi sifu longkang..ija jadi protege longkang..keh2..