TOLONG JANGAN PANGGIL AKU NENEK MODEN LAGI!!!!!

Have a nice day!!!

Kenapa?pelik ke?tersentap ke?tersedak?terbatuk?Pelik?
Macam tajuk entri aku tu...Lepas ni..bloogers sekelian a.k.a cucu berjuta lemon aku tu..
TOLONG JANGAN PANGGIL AKU NENEK MODEN LAGI!!
Faham tak?Tak faham??i'll repeat ok!..
TOLONG JANGAN PANGGIL AKU NENEK MODEN LAGI!!!
Sebab nyee?tadi,aku pergi singgah blog Tukang kata
tersentap giler aku dekat budak tu..(part ni aku tipu...keh3).Aku baca entri dia..
Boleh tukar nama kita kepada nama jepun.Setelah aku taip NENEK MODEN,
aku dapat la hasilnye...
井上 Inoue (upon a well) 三千代 Michiyo (three thousand generations)
tengok lah maksudnya...keh3...cucu aku kan dah berjuta-juta lemon..jadi banyak la generasinyee..keh3.. Korunk terkejut ke??keh3..aku melawak je..hehe..nama aku still nenek moden la..keh3..nak jugak ke jadi orang jepun?cewah!perasan..klik sini



16 comments:

Yatre Hayati said...

sentap betul entry ni...hahaha..tipu ek!! nenek moden!! nak kena nih

Nad said...

nenek main2 ekk.. kem salam kat cucu2 nenek yg bjuta2 lemon tuh yekk.. hahaha nenek2.

TUKANG KATA said...

hahaha...sengap betul..

tekezut aku ttibe ade link aku siap..haha..

tenkiu la sudi mencuba anyway..

~ aku still nak panggil kau nenek moden..boley kan?

gades ain said...

ingat kan marah betol2 td! dan dan jek. hahahaha :)

✿nenek moden✿ said...

yatre>>>
hahaha..saja suka suki sentapkan hati2 orang yang lembut macam lidi penyapu..hehehe

✿nenek moden✿ said...

nad>>>>
salam mu disambut....heheh..

"hoooiiiii cucu2 ku sekalian..ada awek kirim salam ni..cepat2 lerr hulurkan tangan"hehehe..

beres kerjanya..hehehe

✿nenek moden✿ said...

tukang kata>>>
aku saja je wat ko gimik..hahaha..
kasi darah ko naik 8 skala richter hehehe..

✿nenek moden✿ said...

gades ain>>>
hehehe..lepas ni nenek leh jadi pelakon la kan?kan?hehehehe

maCy said...

geramnyeeee.. egt apela.. ahahaha

iszieylyanziy said...

eh nenek ni nk kne,,hahah,,ingtkn btol2 la td :P

tehr said...

hehe
ingatkan betul2

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. tepat sangat la nama tu..

cucu dah berjuta lemon.. hihi :P

3000 generasi lak tu. pehh!!

nenek memang mantop!

✿nenek moden✿ said...

macy>>
awat macy geram2 ni??nenek comel sangat ke??hehehe

iszieylyanziy>>>
betul2 la tu cu ooiiii..hehehe..nenek suda jadi org jepun..hehehe

✿nenek moden✿ said...

tehr>>>>
hehehe..cobaan..keh3..


asada>>>
lepas ni nak ternak cucu bagi up lagi...heheheh..jadi berjuta pokok lemon lak..keh3..

-niD's- said...

ekekekekeke..ingt kan td betoilaa...tgkhangin jaa...qupa nama jepOOn erk.....pandai no..dok menyaakat...tajuk gempak jaaa..ekekekkekekee

✿nenek moden✿ said...

nids>>>
huhu..kak nida jangan sakit jantung suda lah..hospital jauh ni..hehe