Tag ayien..

Have a nice day!!!
Akhirnya..langsai juga hutang ini..tag daripada cucunda ayien
1) Apa yang anda akan buat bila anda dapat tahu member anda tikam belakang anda?
owh!soalan mudah ni...hehe..apa susah..kita tikam belakang dia balik!!huhu..ambil pedang samurai baru tebus ke depan..*aku akan sedih,aku akan tanya dia..napa buat macam tu..

2) 6 orang di hati anda?
sebenornyee..tak cukup 6 orang ler..cucu aku dah berjuta-juta lemon..hehe..family lagi..haha

3) Anda rasa anda comel?
aku comel ke weh?????hahahaha..dah bongkok tiga cucu oii..berkedut sana sini..tak larat cucuk botox..haha

4) Single or Taken?
alamak..soalan versi london la..maaf ler cucu..nenek ni lahir kat Malaysia..soalan apakah ini?keh3..

5) Blog yang anda suke?
blog cucu-cucu angkat nenek ler..hehe..alar..yang berjuta-juta lemon tu..hehe

6) Adakah bilik anda kemas setiap hari?
Tolong salahkan kucing-kucing aku yer kalau tak kemas..hehe

7) Lagu terakhir yang anda dengar?
Lagu:Pertama
Kumpulan nasyid: Wahyu

8) Last teks mesej?
Huhuhu..Kena jawab gak ke??

9) Last phone call?
home
18 may 2010 6.40pm
"mak kak lang balik lambat cikit...hujan lebat ni"..huhu..tapi  aku redah je hujan tu..just inform takut mak aku risau kan..hehe..biasa la..nenek moden walaupun moden..ada mak lagi oo..hehe

10) Hari terakhir anda menangis?

11) List 5 kaler favourite anda?
Brown!!Black!!Purple!!Pink!!Grey!!

12) Orang terakher anda berYM?
Dengan ija

13) Game paling anda suke?
Garena!!hehe..tak da la..tu adik aku main..semua game aku bedal..need for speed..tapi aku bengang giler!!
aku nak download SDO hampeh tol..

14) Adakah anda peminat MCR?
Mcr tu apa??(pertanyaan apakah ini??kah3..)

15) Apa perasaan anda menjawab Tag ini?
Err..aku nak taip apa ek?

16) Anda rasa Tag ini best?
huhu..nak jawab tu best la..tapi..bila mau jawab?terlalu busy...kalah datin-datin u know..hehe

 

2 comments:

touyakaruma said...

SDO itu apa ?

Main Need For Speed juga ke ? Versi mana satu ?

✿nenek moden✿ said...

ouh..yg game menari tu la..takkan touya tak tau?pura2 tny ek?huhu