Kahwin sama jenis..beranak keluar lain..

Have a nice day!!!
Aku nak langsaikan dua hutang daripada cik azie dan dg.
Memandangkan wasiat ini sama,jadi..aku gabungkan dan telah mendapat hasil yang begitu lumayan.Aku telah menternak dua ekor lembu dan telah mendapat baka yang sangat bagus.hehehe.Tapi,bersyarat la pulak ye.
(hehe..aku ternak sampai jadi macam ni..) 
 
Syarat-syarat sebelum terima wasiat ni..:
1. Thank & link the person that gave you the cow
Terima kasih la ye rakan-rakan yang bagi lembu dekat nenek moden.

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active or xaktif
fhad (sori weh..blog ko byk sgt pic..aku nak bagi menyemak g..hehe)
bro Long (buat tau..hehe..)
ija  (bila free amek la..)
din (xtau ko dah buat ke x..amek la..)
alin (kalau alin xnak wat xpaksa aw..huhu..kunk bz)
mira (jangan segan2 ye..ternak le..)
kak deela (boleh amek wat masak masa kenduri..hehe)

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat.
okeyh..akan diberi tahu
4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv. 
buka mata
dengar guna telinga
duduk bersila

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan: 
Apa ek?aku lupa ar..tak da kot..
6.Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
owh..sori,aku dah lupa..aku dah tak main FB sekarang.
7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...
err..teeeettttt..mana leh bagitau..hehe baca sini ok
   

10 comments:

Unknown said...

eh! sy xkena tag ke??? hehe ha! nice to meet u... :)

Dg Ndr Mstkln said...

wahhhhhh~ jd itik ke? HEHEHE!

qamarguyz said...

salam ziarah..
hahaAa..cam ner si anak ley kurang dua kaki tu?..cian betui!

Dilla Kim FHKD said...

he3 kreatip sungguh... abes yg mana 1 nk masak tuk kenduri? papa lembu or mama lembu or anak itik... =D
tengkiu, nnt aku wat tag ni...

Nekmo said...

irfan>>
hehe..owh..suka ek kena tag??pasni leh la bg kat awk..hehe..
klu nak wat..amek la..nnt sy tambah nama klu nak..hehe

Nekmo said...

dg>>
keh3..entah la gen mana tersasar lak jadi itik..hehe

Nekmo said...

azrai>>
huhu..si anak HKU..thats why jadi 2 je kaki..hehe

Nekmo said...

kak deela>>
amek la mama ngn papa lembu..hehehe..
cian lak kat anak dia..hehehe

x said...

lol mrepek amat

Nekmo said...

arc>>
huhu..sekadar gurauan..