Memori New Zealand..

Have a nice day!!!
Aku menghilang diri dan baru on9 petang ni..Nak tau tak aku pergi mana??
Aku telah berkunjung ke New Zealand melawat lembu-lembu aku..hehe..
Sekejap je aku pergi..biasa la..Aku ada Jet peribadi..Tak main la Air Asia..
Aku pergi dengan kawan aku..Tapi,gambar aku takda la..harap maklum..
Aku tolong snap gambar kawan aku jer..hehe..
Nenek Moden kan tak gila populariti..hehe...
Takut kena gosip dengan Tan Sri ke,Datuk2 ke..Atok Moden ke..hehe..
Tak main lerr gosip2 ni..(wah!tergedik pulak..huhu..)

 Banyak tak lembu-lembu aku??hehe
Montok-montok dan gebu-gebu 
Ni gambar kawan aku dekat padang rumput.. 

Aku lar juru gambar budak ni..hehe


Aku sangat suka kalau ambil gambar
pemandangan macam ni

Kalau nak tau..gambar ni aku sangat suka..
Awan cantik saja..Latar belakang padang rumput..
Cuaca pun redup saja...
Sepesen je desudesudesua dorunk??huhu..cantik kan?

Okeyh..Last picture..Walaupun aku pergi New Zealand celup..
Tapi sangat best tau..hehe..Aku suka ambil gambar orang..
Tapi,tak pandai nak ambil gambar sendiri..hehe..


P/s:Wahai cucu-cucu ku yang berjuta lemon,hehe..terima kasih atas kesudian kalian singgah ke blog nenek moden..


20 comments:

Mario said...

kat mana ni weh...mmg cantik arr view dia... aku nak g la...

apsal blog ni skema ek...bole tak ko tukar ckit bg tak skema...kihkihkih

aku raa tak byk yg perlu ko tukar...coba laa

noor afzan said...

oit, kat ne nih..?

maCy said...

kg new zealand cantek.. ekeke

nice one, tapi na tgk nenek~~~

tehr said...

kampung new zealand?

✿nenek moden✿ said...

mario>>
kalau ko nak..kena dtg kampung aku la..hehehe..

skema ke???huhu..mungkin line tu kot buat nampak skema..and..blog aku kosong je..hehe..ok2..aku try ubah..

pstt:tapi..blog rio lagi skema..kah3..

✿nenek moden✿ said...

norafzan>>
hehe..kan da gtau.. NZ..nape kak?cantik kan?heheh

✿nenek moden✿ said...

macy>>
haha...jom2 macy..nek bawa macy alik kampung NZ..huhu..

Kalau vvip tengok gambo nek,dorunk trus meminang cene??hehehe..xboleh3..keh3..

✿nenek moden✿ said...

tehr>>
haha..NZ celup ni..hehehe

PUPUT said...

rasa nak tolak je yg duk tepi kolam(kolam ke,bkn kot..)...hehehe...gurau je cik adik..mmg lawa la tmpt ni...

✿nenek moden✿ said...

puput>>>
wah!!!puput rock ar!!tengok baju puput pakai 2!!(lari topic..hehe)

jgn la tolak kawan nenek,puput oii..
kunk menjanda lak dia..hehehe

din said...

wow g sana xajak aku..bapak sedih..wooo~~~ T_T

✿nenek moden✿ said...

din>>>
haha..kalau aku bawak ang..overload la weh!!!hehehe

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

NZ betol ke neh?

✿nenek moden✿ said...

Takamine>>
hahaha...ko caya ke??aku tipu ja..hahaha..

Berd said...

nenek dulu kunyah sireh. tapi nenek sekarang kunyah chewing gum.

minah rempit pulak tu.

apa lu gila pergi nz? kat sana perogol berlambak.

NAJ HEBAT said...

nenek moden... walaweyh!

tak sangke nenek buat blog.. haks!

best la nenek dpt pergi honeymoon ngan lembu.. best!!!!

saya ade byk atok2 moden lagi advance.. nenek nak??

✿nenek moden✿ said...

berd>>>
aku otai weh..tak main arr sireh ni..huhu..

cis ko..aku sumbat gak mulut ko dengan berus longkang..hehehe

aku g sana nak skodeng dorunk ar..
nak kasi gempak metro m'sia..hehe

✿nenek moden✿ said...

naj hebat>>>
hehhe..nenek skunk ni..dah tak buta It ok..

mmg sangat best honeymoon dgn lembu..
samapai aku kena lenyek ngan lembu..

atok2 moden???not my taste la nad..dorunk sume dah kerepot..tunggu nak mampus..xleh2..hehe

☆ Yanie J ☆ said...

HIJAUUUU!!!

sejuk je mata memandang.

kt ne ni yunk?
;D

✿nenek moden✿ said...

yanie>>>
huhu..dekat NZ celup..hehehe..
takde la..dekat empangan ni..memang cantik aw..org kawen suka dtg cni amek gambo..hehe..