Advertisment:Live Life,LIve Libresse

Have a nice day!!!
Korunk tau apa tu Libresse?Itu adalah sejenis makanan yang dipenuhi dengan coklat dan hazelnut(aku tipu..hehe)..Ini iklan pad yang baru tu..Korunk yang ada nuff tu main tekan-tekan saja ke or tengok isi dalam iklan??huhu..jeng3..Aku masuk dekat page blogger perasan rock hehe.Aku klik nuff dia.Buat pertama kali aku klik nuff untuk iklan tu sebab aku tertarik.Bila masuk je web iklan Libresse terus hati aku jatuh cinta dekat iklan tuh..keh3..sangat comel! menarik! berinformasi!


Cucu-cucu tak percaya??Kalau tak percaya,meh nenek tunjukkan buktinya!hehe.
Mula-mula..kita akan di sajikan dengan main page yang sangat menarik..hehe
Boleh pilih ye nak yang mana,nenek klik yuna.hehe
 Lepas tu kita akan di bawa ke site yuna..hehe..Boleh main klik2 tau..
nek siap main lagi lampu bilik tu..hehe
Web ini sangat berguna ok.Bila klik What's Libresse? and klik FAQs
kita akan disajikan dengan info yang berkaitan Sanitary Pads dan Pantyliners
Macam-macam boleh kita baca.
 Dekat Grrl Power pulak,kita akan disambungkan ke link yang berguna.
Site ni pun boleh main-main lampu jugak..hehe..Tekan je suis tu.
Nampak tak bunga?kita boleh klik.Lupa pulak nak bagi tau.
Bila masuk sini,kita boleh dengar yuna main gitar.hehe.. 
 Lepas tu kita boleh ubah untuk klik Down There.Bila arrow mengenai
perkataan Goodies,maka akan keluar lagu Libresse yang yuna nyanyi.hehe(ayat skema)
Dekat site Down There ni juga,kita boleh dapatkan lagu libresse.Free saja.
Korunk suka benda free an??hehe..Ngaku cepat!Nenek dah download ok.
hehe..best pulak lagu tu.keh3..
Tak ketinggalan juga dalam site Down There pun ada info mengenai hal-hal perempuan.
Tak rugi kalau tambah ilmu kan cucu-cucu perempuanku?hehehe
 Bila nek dah penat,nek nak main game pulak..hehe..Ada game free.
Inilah gamenyee..hehe..korunk tau main ke?hehe..


Best tak?comel tak?hehe..nenek memang comel..hehe..Itu fakta..keh3..
Pasni,cucu-cucu ku sekalian,boleh la berkunjung ke Libresse



12 comments:

maCy said...

eh, xpnah jumpe pon iklan tu???

@ien_R@z said...

mcm best jer... mane nenek jmpe iklan nieh?? nk jugak!! uwaaa.. x aci.. nenek men sorg2.. hahaha

✿nenek moden✿ said...

macy>>
haha..org2 yang istimewa dan terpilih ja macy..hehe..
xde la..nek pun ternampak tadi..hehe

✿nenek moden✿ said...

@ien_R@z>>
haha..ketar gak tgn nek ni main binatang tu..huhuhu

Aby Umy said...

makasih dah sudi mampir ke blog aku

✿nenek moden✿ said...

aby umy>>
sama2 kasih..hehehe

Frodo Baggins said...

kalau lah watak nenek ganti yuna, wa rasa lagi best! kan nek?


>>___<<


libress? cantiknya ... wakkakaa

✿nenek moden✿ said...

frodo>>
aku belasah lu kunk..hehehe

Mario said...

uikkk...aku sbnrnya agak sibuk skrg ni...dah jarang on9...tp klu ada masa mmg aku akan dtg cni...cuma tak tgglkn jejak je...kat tmpt lain pun sama je...sorry sis

✿nenek moden✿ said...

mario>>
xpe la..aku pun p tempat ko tak tgl jejak gak..huhu..relax k

PUPUT said...

pnah jumpa iklan nuff ni..dekat mario..1st time jumpa..tp xmasuk plak..pasni jumpa lg nak try la...kreatif gak dgr...

✿nenek moden✿ said...

puput>>>
hahaha..best la sis..tol..
site dia menarik..hehe