Aku rasa nak tutup blog..hmm..

Aku rasa nak tutup blog..Aku macam dah borink dengan blog aku..
Aku rasa semak pulak blog ni..
Terlalu crowded..Korunk rasa macam tu tak?
Aku memang suka blog yang comel-comel..Tapi,aku rasa blog aku ni,
Tak patut comel sebab aku pun tak comel..=p
Aku nak cari satu tema yang sesuai dekat blog personal aku ni..
Tapi,aku suka kawaii...Arrgghhh...
Nak blog yang simple...tapi cantik...=(
Adakah latar belakang hitam cantik?
Atau putih?
Kalau aku nak renovate blog ni,aku memang kena tutup buat sementara waktu,
Tapi,tak tau bila..hmm..sebab,nuff bagi amanat lagi..=(

28 comments:

cikkiah said...

TAK PAYAH LA NEK TUTUP..ha..amek,kan dah tercapslock...haha

sI tEDI said...

ko ada baca entry aku pasal org yg nak tutup blog ni?

farhana afri said...

xpayah la tutup.. cumel jer bloh nie.. kiut miut gitu..!! hehehe

-NiD's- said...

dear...jgn katop okess...
ala renevote tak lama kan..
akak renoveta tu ha, sambil keja jaa...men kLIk-klik dan terus klIk...terhasil lah umah baru yg bertemplate kan BUBLE....

takMO k katop bloq..nanti akak sUnyi...=[

twinkle twinkle said...

jgn la tutup :)

♥dG♥ said...

xpyh tutup nek~ renovate je. XYAH TUTUP! ini arahan. HAHAHA

PUPUT said...

dear apsal nak tutup..lawa pe ni..klu nak tukar template je dah la..nuff bkn kaco..edit je ikut bira suka..xyah la tutup2 bagai...(T___T)

゛☆ said...

jgn nak ngade2 eh nk tutup blog ni.
klo U tutup ilang sudah ank murid i sorang...
huhuuhuu
;/

cik elina said...

lorhh,
tak payah la..
dah comel lah blog ni..
klau nk modified lg,
tak pyah tutup..
nnt nk singgah sbb rindu nenek..
hehe..
tak payah tutup naa..
:)

gades ain said...

laaaaaa, nape nak tutup blog nek? ramai da kwn kwn ain yg da tutup blog. maken sunyi laa dunia blog niehhh.. haishhhh! :(

maCy said...

eh eh... sibuk mo ttp gk..renovate suda..kekeke

Mario said...

ntahlah...skema je aku tgk....bt pe nak tutup...biar arr...

cikCEPET said...

laaa nek..!!
tayah laa ttup..
neh cepet dtg kasik award..!!
jgn lpe amek taw..

:))

✿nenek moden✿ said...

cikkiah>>
hehe..caps lock takpe..jgn alstik saya suda..hehe

✿nenek moden✿ said...

si tedi>>
sis.dah baca..=)..
tapi,kadang rasa macam apa sebenarnya tujuan blog ni?adeh..

farhana>>
masyeh..hmm..xsemak ke blog nek ni?
nek tak tau dekat mana lebih..tapi,macam semak

ainhamzah said...

hehe
nice blog la..
comey..
xske comey2x ke?
maybe sometimes kte kena tukar layout
ikut mood (**,) try emo.. hehe

✿nenek moden✿ said...

nids>>
hehe..dah agak dah kak nida buat lain..
sebab tengok ritu..lain..ok..tq atas nasihat itu..

dg>>
adeh..hmm..ok..tak tutup..
tapi,mcm semak..rasa mcm nak buat blog baru..huhu

✿nenek moden✿ said...

puput>>
sis?bila sis alik ni?
tup2 terus muncul..
kalau tutup gak cene?=P

✿nenek moden✿ said...

yanie>>>
ok sis..hehe..oppss...cikgu...
iyela..tak tutup..yanie kan sifu bira..kalau tutup pun..apa salahnyee an?uwek!

✿nenek moden✿ said...

twinkle>>
cucu baca blog nenek jugak ke?
=) thanks dear..

ija>>
gatai ek nak rindu2 kak b?hehe..
ym ada..no tpon pun ada..gegeh tol..
hehe..tapi,macam semak..adeh..

✿nenek moden✿ said...

ain>>
alar..follower ain tuh ramai..apa la yg ada dekat nek ni an?penulisan pun tah pape..hmm..

macy>>
jgn marah i ye yunk..^_^

✿nenek moden✿ said...

mario>>>
ko jahat ek ngata aku skema..
blog ko simple..aku suka..

cik cepet>>
kalau tenaga nek kuat..nek pergi la dekat rumah cucu..amek award k?

✿nenek moden✿ said...

ainhamzah>>
good idea...rasa macam nak tukar emo..tapi,amek masa nak buat semua..

TUKANG KATA said...

nenek oh nenek,cucu kat sini teringin nak tutup jgk..tp bersamalah kita teruskan berbloging ya..Tak yah la tutup2 ea?
luv u nenek..HAHA

Frodo Baggins said...

ceh!!
dah monopos ke nenek??
rilexx arrr muda lagi
masih KUAT


wakakakkakakkaa


>>___<<


((jangan arr nek, sape nak temankan tok wan gua tgok pelangi petang dihujung bendang? we want nenek!! kebayan pun x per .. zzzzzzzz))

AkuChumel said...

nenek gedik la...putus hubungan nenek dgn cucu ok

Yatre Hayati said...

tak yah la nak tutup blog nenek!!

✿nenek moden✿ said...

tukang kata>>
hehe..skrg ni demam nak tutup blog ke?

frodo>>
jahat ek ko..hehe..tak habis2 nak ngata aku..hehe..lastik kunk..
pelangi?wahhh..da lama aku tak tengok..jom tengok?

iqa>>
hehe..hanya terlintas difikiran saja..

yatre>>
but why?