Pernah tak ada perasaan ni?


Korunk pernah tak baca buku?
Aku yakin semua pernah baca..tipu kalau tak pernah baca..
Aku nak tanya..pernah tak korunk baca buku tu..
tiba-tiba korunk tersentap then korunk teringat sesuatu?
Tak kisah la pape pun..Pernah tak?hmm..

Kenapa aku tanya? 
Sebab..aku ada baca buku ni..
'Jangan Bersedih..Jadilah Wanita yang Paling Bahagia'
Tiba-tiba aku teringat blog ni..
Aku terfikir..banyak masa aku yang terbuang dekat blog..

Tapi,aku tau..dengan berblog ni
aku xdela rasa sunyi..sebab dekat sini pun ada kawan..
Buktinya?Lihat komen entri sebelum ni mengenai aku nak tutup blog..
Hmm..Life ni macam-macam ragam kan?

Berani atau tak untuk tempuhi..kita terpaksa tempuhi..itu realiti...

26 comments:

Dg Ndr Mstkln said...

nek~ nenek tukar je layout klau rasa semak. xyah nak tutup blog eh? nnt bnyk cucu nenek yg mrjuk~ HUHUHU

Mario said...

ye arr aku penah delete blog sbb rasa bosan sgt dan rasa buang masa kat blog...ntahla...skrg pun sama jgk tp aku kurangkan masa je kat blog especially malam...tu je yg aku buat skrg ni tp ni tgh tggu bola england lwn...hahahaha

amira faqihah said...

BUKU tu mmg best :D

Liefde Ain said...

errr. nek. tayah laa delete blog. hurmm, yelaa. myb mmg mcm buang mase kan. tp its juz for fun, mcm incik mario kate, kurang kan sikit dgb blog.

btw, ain tgk layout nek oke ajehh. sedap mate memandang nyee.

Frodo Baggins said...

>>___<<


blog boleh bagi macam2 emosi kan nek?
wa syak lu tgh period tu x stabil
hahahhahahahha


larixxxxxxxxxxxxxxxxx

Mr. Asada said...

hahahaha.. ayat frodo best!!

hidup mmg banyak benda yg menyedihkan. tapi jgn kita terus lupa, sebenarnya ada banyak lagi bahagia menanti (^^,)

Budak Hingusan. said...

nenek janji jgn delete blog tau!
sayang nenek :)

afiq penah bace novel sekali jew.
pastu terus tamo bace novel.
sbb menanges kot. adoiii~
mmg sentap gler bace novel tu. huhu~

aien said...

erm.. dgn blog pon kita membaca kn?? hehe..

kdg2 rase gk buang masa dgn blog.. tp blog seronok.. sb da ramai kwn.. n leh bc kisah org.. hehe.. dr situ pun kita leh belajar somting.. kn3??

cuma jgn terlalu taksub la.. (ckp kt dri sndiri) hehe

opss... pjg lak komen nie.. jgn marah yer nek.. nti jd muda.. ahaks!

Yatre Hayati said...

rasa kalo baca nove3l cinta i want that guy!!! hahah

Nekmo said...

dg>>
ada ke org yg nak baca blog sy yg merapu meraban ni?hmm...
susah la nak tafsir perasaan tu..

mario>>
aku tau ko penah delete..
hmm..myb pasni,aku jarang kot on9..
tapi,agak borink kalau aku tak melawat blog ko..=)

Nekmo said...

twinkle>>
pernah baca?ya..memang best and bagi pengajaran...

ain>>
pasni nek akan kurangkan..ok?
hmm..bila perlu..=)tq atas opinion terhadap blog nek..

Nekmo said...

frodo>>
ko jahat ek ngata aku dtg bulan..hehe..hmm..mmg ar mcm2 perasaan ada..kadang2 tu..rasa smpai down pun ada..(ko memang jiwang!)

asada>>
a'ah..memang betul..tapi,kebahagiaan xkekal berpanjangan...=(

Nekmo said...

afiq>>>
hehe..baca novel?haha...
ko ni afiq..nanis lak dah baca novel..jiwa ko tak kental la tu..
(tapi..buku yg nek baca bagi pengajaran)

@ien_R@z>>>
yup..memang betul..nek pun byk belajar gak dlm dunia blog ni..
pengajaran n pengalaman org tu buat kita belajar sesuatu yg belum pernah kita hadapi..

Nekmo said...

yatre>>
hehe..lama x jengah sini..=)
novel cinta tu lain..hehehehe

Unknown said...

Haah betul ! betul !

Haritu aku ada baca buku akaun bank kendian aku teringat sesuatu .. duit aku dah kering !!!!!

Nekmo said...

touya>>
ko gegeh ek..hehe..belasah kunk..hehe

qamarguyz said...

salam ziarah..
sesuatu itu berguna bila kita jadikan ia berguna..andai berblog itu tidak melekakan, & dapat mGelak dr sesuatu yG melekakan..tak salah kan =)

Nekmo said...

pakcik>>
a'ah..mmg betul..trima kasih atas pandangan itu..=)

supergassoline said...

yupz..!!
tul tuh nek.. idup neh realiti kne tahan jep pe yg jdik p0wn..
huhueww nek ta jdik tutop blog..
yeay..!!

:))

Nekmo said...

CIK CEPET>>>
hehehe...masih difikirkan..hehe..
mmg syg nk tutup..nt sunyi..
tapi,otak ni tengah bercelaru..

puput said...

kdg2 terpikir benda yg sama jgk la bira..pnah je sis tutup sehari..tp pastu on balik sbb rasa syg..nuff dah naik sket2..hehe...

Nekmo said...

tutup tu macam mana sis?
buang terus ke?bila kita nak buka..
semua jadi sedia kala ke?

Anonymous said...

jangan brani ttp blog!

layak ta maCy ckp cm2??

muahaha

Nekmo said...

macy>>
u too..jgn tutup blog jugak..

換妻社團俱樂部 said...

汽車分期車增貸
車貸可以降息
他行汽車代償轉貸增貸
降低利息
車貸降息免煩惱
14年車銀行汽車貸款
可辦汽車貸款未過件‎
銀行車輛貸款
中古車銀行貸款

網路少女露點自拍 said...

080視訊聊天室
168大發網
18成人網站
18禁成人影片
21點算牌
3D色情视频
a片
a片下載
a片動畫電影成人影城