WoW!!!syok!!!

Have a nice day!!!
Aku jarang online..sebab aku prepare nak kahwin..heheheheh..(tipu!!!sapa nak kat ko nek oiii).Malam tu,sejuk je rasa...hujan lebat la jugak..aku nekad,borink tahap tapir makan pizza.Then aku ambil laptop,cilok external kak aku,aku godek2 cari apa dalam tu..mula2 tu ingat nak tengok naruto,kunk kalau tengok,aku tak tido pulak,xpe..aku cari punyee cari,aku tertarik dengan tajuk ni WANTED.(harap2 bukan cerita hantu..aku berdoa..).


Bila start je cerita tu...

"Eh,kak aku ni tengok cerita lucah ke???"getus hati aku(skema gila!!)

"takpe2...aku tengok jelar.."otak jahat mula bercambah...=p


Bila cerita tu dah semakin lama...
"Wow!!!best giler!!!"jerit hati aku(ngeh3)

Mesti semua fikir aku tengah syok tengok cerita lucah kan??Aku baik ok..jalan cerita dia dengan cerita dia termasuk pelakon dia..sangat best..Ada pulak si gadis cun Angelina jolie dengan bibir dia tu..hehehe..Aku tertarik peluru yang dorunk guna.Sangat unik,bila bertembung,peluru dengan peluru,satu peluru tu akan makan peluru yang satu lari...seni namanyee...Cerita ni masa 2008..Apesal aku baru tau ek?Memang sah aku ketinggalan zaman!!zaman aku zaman kanak-kanak...hehehe..uwek!!


Movie ni based on komik bersiri oleh Mark Millar dan J.G.Jones..Cuba korunk tengok trailer bagi sapa yang tak tengok..sure tak rugi tengok..heheh..best..Tapi,yang bawah umur macam aku,jangan tengok..Aku tertengok...sebab tu aku tengok terus...hahahahhahah(aku tipu).Cerita ni memang best!!!!



16 comments:

Mario said...

tu citer lama arr...haha ketinggalan ko ni...

@ien_R@z said...

nek.. tlong wat sinopsis.. mlas nk tgk.. nk bc jer.. hahaha =P

cikCEPET said...

ahahaa~
nenek wat suspen jep an..
adoiii..!!
da otax ijau da td mule2 bce..
muahahaa~

:))

cEro said...

aku tgk wayang citer tu dulu...
seronok layan peluru curve..
siot je tak logik..
hehehe

Rowena Chasez said...

owhhh citer nie..
aku dh tgk dh..
best2...
tggu citer salt plak..
coming soon..
angelina jolie gak berlakon..

✿nenek moden✿ said...

mario>>
iyela..aku bukan kaki tengok wayang weh...hehe..tu ketinggalan zaman..hehe

aien>>
wah!!sinopsis??hahaha..nek tak pandai la..huhu..tengok la ek bucuk2..hehe

✿nenek moden✿ said...

cik cepet>>
hahaha...noty ek?hehe..luku pala kunk..hehe..tp,seyez best..hehe

cero>>>
haha,tapi,best an?tmbh2 part...teeeeeettt.....hahaha...m'sia punyee cerita takde mcm ni...

✿nenek moden✿ said...

rowena>>
hahaha..memang ar...cite ni dah lama weh..aku jerk baru tengok..hahahah...ngeh3...xpe,nnt cite tu kua..ko buat sinopsis lak ek..hehe

AkuChumel said...

saya akan merindui nenek..... :(
haha

✿nenek moden✿ said...

iQa>>
haha..buat nek ni macam nak pu kutub selatan pulak..haha

gades ain said...

tak pernah tgk jugakkkkkkk! haha. ain pon lambat kalo citer2 movie ke hape ke. mmg lmbt, org da tgk byk kali, ain baru nak tgk. hahaha. nak tgk laa citer nieyhh. huhu! minat CSI and thriller .. :)

✿nenek moden✿ said...

ain>>
hahaha..xrugi tengok..memang best..nek pun bersengkang mata ngadap lappy tengok cite lucah ni..hahaha

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

aku pun ketinggalan..


uuuu...

aku layan maria ozawa je..


wachaa..

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
best ke nek?
angelina j0lie? cam tak best jew..
ahaks!

✿nenek moden✿ said...

alvin>>
woi..huhu..maria ozawa ada filem ke??hahaha..video byk arr..

✿nenek moden✿ said...

azrai>>
wasalam..pakcik..tak tgk xtau pakcik..memang best..hahaha...