Dunia Baru Reunion Episod 1

Have a nice day!!!
Korunk ingat tak cerita aku dulu tu pasal Elyana gemuk okeyh..hari ni merupakan episod 1 bagi drama Dunia Baru Reunion..Tapi,kejap je cerita tu..tak puas tengok..Cerita ni bermula apabila si Tajol membuat plan untuk mengadakan reunion di Bali.Episod 1 ni lebih kepada memperkenalkan watak-watak pelakon-pelakon dorunk la.Lepas perkenalkan tajol,dorunk perkenalkan suzana..aku tak sure sapa yang jadi pelakonnye..siap kata kahwin dengan sheikh arab lagi..jadi isteri no 2 pulak tu..hehe..Lepas tu si Mariah pulak yg merupakan kembar Sariah.Yang ni watak baru sebab Sariah kerja dekat Kutub Artik..hehehe.Yang syok nya dekat part Anizah.hehe..dia ni mengajar tuisyen dekat u pun guna rotan..hehe..tapi,lepas tu..dia tak guna dah rotan..dia just guna mata jerk yang bulat tu..haha..lawak tol part Anizah ni..siap ada bunyi cengkerik lagi dekat orang yang dia marah tu..hehe.Manakala si Madihah dikurniakan seorang cahaya mata.
korunk nak tengok?tengok la dekat Episod 1. Tapi,kejap je cerita tu..lebih kurang 5 minit.


p/s:malam ni nak tengok drama kau laksana bulan pulak..hehehe..

8 comments:

Yanie J (*゜▽゜ノノ゛☆ said...

cmne I boleh tatau cite.
huhuhu

kol bpe ek cite ni?
cenel ape?
heee

maCy said...

jom dating tgk drama syg~

gades ain said...

waaaaaaaa! citer ape nieyh nek? ain mmg ta up to date citer2 drama nie. haha. jrg gile tgk tv. heeee!~

ASaDa RyutaRo said...

siyes citer ni dah ada balik?? giler lah.. time exam ni la mcm2 citer best nk keluar. hahahaha...

AkuChumel said...

nenek...nenek...nenek :(

✿nenek moden✿ said...

yanie>>
huhu..tv2 pukul 8.30 mlm ye syg..hehe

✿nenek moden✿ said...

macy>>
haha..takmo..dating tengok drama lak..hehehe...kita dating menari zapin la..hehe

✿nenek moden✿ said...

ain>>>
haha..nek pun sama la..cuma nek ternmpk kat paper aritu..tu yg leh tengok..haha