Almari award hehe...aku simpan ouh..

Wow!thanks semua yg bagi aku award ni..hehe..aku baru berpeluang buat entri award.Aku kumpul semua award,pastu aku buat satu entri(ha!gasak la ko nek!ngada2 sangat simpan sampai berkulat!).Okeyh2 aku link semua nama yang bagi award ni dekat aku boleh?hehe..cucu-cucu ku ini telah bagi aku award,di mulakan dengan...

1.Iqa (cucu ku yang pandai melukis..hehe..kasi aku byk award owh!)
2.kak ilya (senior aku..ngeh3 haha)
3.cik cepet (yang pasti cucu ku ini seorang perempuan..hahaha)
4.gadis ain (nek rasa mau picit2 pipi kamu..geram..hehe..boleh?)
5.sis puput (ini mama rock..jiwa muda...hehe..anak-anak dia comel2 mcm aku gak..haha)
6.farah (baru kenal ni..hehe)
dan..ini adalah award yang aku menang masa lawan sumo dulu..haha..^__^
blog aku comel ke?adeh..aku dulu pernah frust sebab blog aku ni


 macam sedap lak benda ni..haha

 aku rasa,dah macam menang pingat lawan lari je ni..haha
wah!!aku memang suka kawaii..hehe..comel3..macam aku
(cukup 44x aku jadi comel sungguh!haha..amin..ok tak?cis!perasan giler aku)

aku memang kuat makan..tapi,badan xmo naik la..napa entah..
gamaknyee ada cacing dalam perut kot..haha

award ni macam warna-warni hehe..
(napa aku tengok award ni aku teringat cuti-cuti malaysia?pulak dah!hehe)
1.Adakah anda happy sekarang?
tak2.Kenapa anda Happy?
tiada jawapan..hehe

3.Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?
macam-macam..hehe

4.Pernahkah anda menerima tag??
banyak suda...haha...berjuta lemon..

5.Nyatakan warna yang anda suka.
brown!!!hehe

6.Beritahu 9 orang yang anda mahu tag
enggak tahu dong mau tag sapa(minah indon mari..)

7.Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.
belum tahu apa-apa yang mau di kata sih..hehe

8.Adakah anda happy dengan apa yang ada?
alhamdulillah..syukur kepada allah yang memberi..aku sekadar menerima..^__^


"ROLLERCOASTER AND CHILDREN AT THE PLAYGROUND"

give thanks to the blogger for this award and tagged

++ makes 15 word from
the sentences above (no names human/city/road/animal)
example: roll,rain

++ don't repeat the word..make sure every
word you make have a meaning
hello..grandchild..i..hope..you..guys..
enjoy..in..this..blog..drop..your..opinion..here..thanks..
-wah!jadi jugak ayat..haha..susah tol
 
++ put your transport (picture)
when you go to work,school or college.
yang kaler putih tu tenggiling aku..haha..dulu pakai side mirror lipat..
jahat tul..ada orang curi..tenggiling aku ni la bawak gi merempit..haha..2x kereta langgar

++ put your favourite sandles/shoes (picture)

aku suka sandal ngan sneaker..haha

++ where do you get this banner tagged (sender picture)??
sis puput bagi..gambo dia ada..aku cilok dulu..hehe..tapi..takpe la..
aku tak nak letak..haha..boleh?nanti korunk ngorat dia..haha

-aku kasi semua ni..dekat echah and wanblur hehe..dorunk ni...blogger baru..berdasar daripada profile la..boleh ziarah kalau nak buat jadi adik angkat ke..abang angkat ke ek..hehe..gurau je leyh..thanks korunk support nek..hehe.untuk tak nak menyusahkan korunk..so..tak payah kasi sapa2 dah tau..hehe..nek tau..korunk busy..tapi..kalau nak kasi orang lain pun..xpe..hehe...hak korunk sekarang..hehe..^__^

AUTOPUBLISH...
AKU DAH TAKDE KAT BUMI PENANG..

4 comments:

::cdot the dot:: said...

kenapa tak happy,musyuk??

sini meh peluk ketat2...

senyummmmm..

echah mashuri said...

whoaa nek...bnyknye sume bg?huhuh
thnks2 k nek...
hambik hah!!!seguni award..huhu

touya karuma said...

anda tidak happy ? meh cucu happy kan !

@ien_R@z said...

wow nek.. pengumpul terbaik nieh.. haha..

adess.. byk gak award tertunggak nieh.. camne ek.. dh lupe dh sape yg bagi.. huwaa... mesti diorg ingt kita sombunk.. T___T