Lagu Untuk Aku?

Ada orang bagi lagu ni dekat aku..hmm...
Dia cakap..Kalau tak mau dengar..jangan dengar..
Lirik Lagu RAMA - Saat Terindah

Message: Saat kau hadir dalam hidupku terasa indah
Hanya bayangmu menyentuh jiwa, temani sepi
Kini s`mua cintamu tlah pergi
Meninggalkan diriku dalam kehampaan sendiri

Waktu t`rus berjalan dan memberi perih di hati
Hanya rindu yang aku dapatkan bukan cintamu
Kini baru aku menyadari
Kau begitu berarti didalam hidupku ini

Saat - saat yg indah, saat masih bersamamu
Waktu kita berdua dan mewarnai dunia
Semua yang telah berlalu
Kini teringat lagi, kini terkenang lagi
kuingin kembali, oOOo kuingin kembali

Hanya rindu yang aku dapatkan, bukan cintamu
Meski kini kau tak mencintai diriku lagi
Kini baru aku menyadari
Kau begitu berarti didalam hidupku ini

Saat - saat yg indah, saat masih bersamamu
Waktu kita berdua dan mewarnai dunia
Semua yang telah berlalu
Kini teringat lagi, kini terkenang lagi
Kuingin kembali,oOOo kuingin kembali

12 comments:

Mario said...

jiwangnye...dah la skema,,,,jiwang pulak tu...ekeke

✿nenek moden✿ said...

mario>>
bukan aku..ada org bagi dekat aku..aku pun rock jugak weh(sejak bila???)..haha..

::cdot the dot:: said...

aku kan yg bg??

sbb aku syg ko kan...sila hayati lirik tuh ketat2..

@ien_R@z said...

adess.. jiwang ke nek?? hihihi

jauhi entry sedih!! wakaka.. lariikkk

ngeee~ =P

✿nenek moden✿ said...

::cdot the dot:>>
haha..masyeh ek cdot sebab bagi..nah 20sen..haha

✿nenek moden✿ said...

@ien_R@z >>
ain!!tgu..nek nak larikk sama..hahaha

PUPUT said...

amboi...tgh jiwang ek...^_^

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

gua mau juga lagu tuh

sila bagi sama gua

kalau tak gua nyanyi dekat sini live

haha

maCy said...

nyanyi skt nek..hehe

✿nenek moden✿ said...

puput>>
haha..mana de sis..jiwa kacau..xdenyee jiwang2..haha..org kasi..dengar jerk..haha

✿nenek moden✿ said...

Manager Tandas KLCC>>>
hahaha..jgn nyanyi sini..kunk blogger mintak autograf plak..haha

✿nenek moden✿ said...

macy>>
haha..suara tak sedap ahh..haha..kunk ujan lebat..huhu