Kalaulah semua mudah..baik tak payah belajar kan?hahaha



Ada sapa-sapa nak terang dekat aku pasal PTSD tak???
aku betul-betul malas nak baca..hahaha..bukan sebab pe..
aku kurang pandai bi..pastu semua rujukan bi...mcm nak lari jauh-jauh ja..
pastu..lec international..adoila....
pastu..kalau ada sapa-sapa yang rajin tu..
tolong-tolong la aku pasal psychological trauma...
aku pun rasa pasni jadi trauma tengok buku..hahahaha 

11 comments:

Yanie J said...

bieyra, yanie ta dpt tlg la dear,yanie pn ta pndai bi ;p
esk ade test ye?gd luck eh ;)

nenek moden said...

bukan la syg..huhu.assgmnt bira tu..huhu...30hb lec nk tgk framework..adoila..ada byk assgmnt...

Mario said...

PTSD TU HAPE?

nenek moden said...

ptsd tu sejenis perkataan lucah..hehe...malu la nak gtau ko..cuba ko search..hehe

@ien_R@z said...

sytak pandai BI.. maaf xleh tolong.. hihihi..



ntah2 buku yg trauma tgk nenek.. keh3 =P

::cdot the dot:: said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..klu aku la kompem fail..dah la bengap, lagi nak suruh aku baca omputih..lingkup terus..

miss faten said...

salam :))
kalau kurang pandai BI,
kita kena pandaikan :)
kalau tak suka,
kita kena pupuk diri suka :)
sebab bagi aku,
ikhlas jujur cakap BI adalah bahasa yg mudah. walaupun banyak perkataan2 yang kurang kita fahami tapi boleh dirujuk melalui kamus :)
apa2pun, all the best yee :D
psychology tuh :D
MENARIK >.<

fiQfrozen said...

belajar mmg susah,...smp aku pon jadik give up kadang2,.

kan best kalau bahasa melayu kekal jadi lingua franca mcm kite blaja sejarah sekolah dulu..

tak payah susah baca buku bahasa diorg..

cisss..

cik elina said...

haha.
nk tolong tp tapi tak berdaya.
maaf kak.
huhu.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

nak tolong tapi kena bukak store balik..cari buku

maCy said...

kenapa update entry ni tak kua pn kt blog maCy..uh~