Hilang kemaluan seketika...














hari ni lambat lagi pergi kelas..
dah lambat..boleh lagi singgah cafe
membeli kopok lekor..
memang nak kena pelempang budak ni..
Ok,aku tak kisah yg tu..
Janji anak dalam kandungan mesti makan..
hahahahaha..anak??ye...anak yg mintak..
bukan aku...^__^

Masuk je kelas..ada presentation..
Dah la panas..huhu..
Bila part sesi soal jawab..
memang hot la kat dalam kelas tu..
mengalahkan market dekat umah aku..
Bila dah jadi mcm tu,aku pun syok gak bertanya..haha..
TIBA-TIBA...

Dengan penuh bersemangat ..
"Encik Amer!!!" aku panggil nak tanya soalan..
Semua usha aku..semua gelak dekat aku..
kelas kecoh sangat..aku dah tekup mulut...
ALAMAK!!!salah sebut!!
tu nama lec kos lain..haha...
kawan-kawan aku kata "kantoi la bie!"
"owh, tingat encik amer ek??"
"bie! dalam diam2 ek??"

Semua gelak...!!!eee...
malu2..rasa mcm ilang kemaluan seketika..hahaha..
korunk!!jahat ek..dengan lec aku pun gelak sama...
Korunk..aku bukan tingat encik amer la..eee...
Mulut aku mmg nak sebut encik najmi..
Tapi,napa tah tersebut nama lec yg lain..



Ha!memang wajar aku gelar diri aku NENEK MODEN
haha...Nyanyok satu hal..
Pelupa satu hal..
Macam mak nenek satu hal..hahaha...
CUCU-CUCUKU...korunk tak kagum ke dpt nenek mcm aku??haha


33 comments:

jeera said...

HAHAHAHAHAAA... tak boleh belah je tajuk..
tapi tapi, tentulah adik bangga dpt nenek mcm nie kan..
nenek bangga tak dpt cucu cmni? wakakaka

cEro said...

hahaha, klakar!!!
apekah laa ko ni nenek...
sila jangan nyanyuk lg tau..

♥dG♥ said...

sah! mmg nenek ada hti kt en.amer! HAHAHAHA

NURULekmiRabat said...

lawak giler, en.ameer tu ensem x?

Mario said...

en ameer?kenapa dia?kui kui kui

mohamad said...

=) boleh tahan kelakar...

cik elina said...

skandal nek ler tuh..
dalam diam nek berisi ye.
:D

✿nenek moden✿ said...

jeera>>
haha..nek berbangga gila dpt cucu mcm ko nok..hehe..t kita buat kenduri kesyukuran meraikan ko yee..haha

✿nenek moden✿ said...

cero>>
aku overdose kopok lekor time tu..heheheh

✿nenek moden✿ said...

dg>>
alar..nek mmg ada hati (sila cek dlm badan)...tapi..xpasti lak en.amer tu ada ati kat nek ke tak..hahahaha...skandal org tu..hehe

✿nenek moden✿ said...

nururl>>
huhu...jawapan adalah sulit...hahah

✿nenek moden✿ said...

mario>.
xkan la aku nk pgl ko plak rio!!!haha

✿nenek moden✿ said...

mohamad>>
hehe..rasa2 bleh masuk ratu lawak tak?haha

✿nenek moden✿ said...

elina>>
nek dr dulu sampai skrg dok keding je..mana de isi..haha(XMENJAWAB)

echah mashuri said...

haha...kalo suka katakann sukaa..heeee
xpelah nek...sbg cucu mu..diri ini berbangga :)

iszieylyanziy said...

salah orang ye nek?malu3x,,haha

Yanie J said...

hahaa..top muka dgn meja (malu2)
huwaaaaaaaaaaa````;p

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku suka sebab nenek nya cantik
oi hati hati kak ... doa semoga selamat...

yanmie said...

Salam...heehe mesti malu kan, saya pun pernah gak jadi mcm tu, sbb apa jd mcm tu dlm kepala kita tu tgk duk teringat org tu..ehehe


www.yanmieonline.com

dunspeak♥ said...

hehe lawak la..boleh pulak silap nama lectrer ek..hehe

YOUsoF said...

Nenek kena amalkan makan kismis tiap hari ni ;D

Yatre Hayati said...

nenek. en amir kem salam !! :P

✿nenek moden✿ said...

echah>>
hehehe..xdenyee suka echah oi..hehe..
nek dah ada gewe la sygku...hehehe

✿nenek moden✿ said...

is>>
hahaha..tu la apsal cikgu..hahaha

✿nenek moden✿ said...

yanie>>
eee...sis..gelakkn org ek..hehehehe..
nakal..

✿nenek moden✿ said...

brutal>>
hahaha...
xdenyee aku cntik..aku brutal..hahaha

✿nenek moden✿ said...

yanmie>>
maslahnyee sy tak igt lec tu..hahahahah

✿nenek moden✿ said...

dunspeak♥>>
hehehe..jahat ek gelakkan nek..hahaha

✿nenek moden✿ said...

YOUsoF>>
sungguh bernas ideamu wahai cucuku..haha

✿nenek moden✿ said...

yatre>>
hahaha..sejak bila jd posgirl ni??hehe

Nurika Jianie said...

dodol ! :P

nekmo said...

weh..dodol kat pasar mlm..hehe

nekmo said...

weh..dodol kat pasar mlm..hehe