Maaf seandainya ketiadaan aku update blog or tak melawat blog kalian..


Bulan yang sangat sibuk..
aku kena stop blogging seketika...
Aku nak exam...hmm..eee....Otak serabut..
Fikiran melayang!merapu!meraban!

Rasa macam takmo belajar and nak tdo mcm
Sleeping beauty (beauty kah aku??haha)
maaf kalian..
Nanti aku melawat blog korunk...
Aku ada je melawat walaupun aku tak sign in...

terima kasih kepada yang datang..
Nanti aku free aku update...
macam-macam nak cerita kat sini..
Tapi, tak tau nak cerita macam mana...

Exam melambai2 panggil aku..
Buku pulak meliuk lentok goda aku suruh baca dia..
Katil ngan bantal berganding bahu!
heret aku tdo!
wokey! jom tdo..haha

++nota kuliah skizofrenia++
member wa cakap, wa ni maskulin..
apa benar dong??

member kak wa plak teruja dengan ke enceman wa
pas wa kua dari bathroom..
perlu ke wa check jantina wa????


15 comments:

Lya Colours said...

aippp blaja2
jgn malasss
gud luck ye =)

z said...

konpius den ekau nih L ker P..

cik @!en said...

bangun!!! jom study same2.

erk? xjadi la.. jom tido.. hahaha

Mario said...

takpe takpe...tak kisahlah macho ke hape...tu sbb dorang tak tau ko kuat nangis...

study study

cEro said...

cammane aku nk tau ko maskulin ke feminin?
aku tak penah tgk ko..
hahah

maCy said...

rndu kamu~

✿nenek moden✿ said...

lya>>
hehe..ok..xmau malas..haha

✿nenek moden✿ said...

z>>
jap nak check..tak pasti..haha

✿nenek moden✿ said...

aien>>
ko dah start xm kan?hehe

✿nenek moden✿ said...

mario>>
ee!!gegeh..jahatnyee..
dush!! pecah rahsia aku weh!

✿nenek moden✿ said...

cero>>
jom tgk aku..hahaha

✿nenek moden✿ said...

macy>>
nek bz la macy...erm...
good luck k..

Saya said...

bangunnnn..walaupon tido tu sbnrnye syok dan nikmat paling hebat selain mkn..

♥dG♥ said...

nek, dh la tu. xyah perasan maskulin. g tido! eh, g study! HAHAHA

TUKANG KATA said...

menara warisan tu salah satu projek pnb.nak membina bangunan 100 tingkat.ramai yg tentang instead of sokong.

tp still ada pro n cons.