this is epic! (apakah???)

Aku nak join contest..kali ni aku balik dari bertapa sebab tempat baru tu
xde aircond mcm umah aku!(pulak dah???) kalau korunk pasan ada banner kartun comel
dekat blog aku tu kan??itu banner contest la weh!! hahaha..
Contest oleh cero yang lu org leh tgk..ada rumah khas untuk dia..
Umah kebajikan je tu..sebab tu khas untuk dia..
Aku memang tak kelakar.. Seyez! Tapi aku join jugak!
Nak support kawan..haha...marilah kita memeriahkan contest ni...
Tak mau join pon takpe (lagi bagus..hahahah..peluang menang byk..jahat*)
Tapi..korunk follow dia..baca cite sal gadis kasut converse...!!sure meletup (pom!pom!)
Tak rugi follow ok..hehehe....

ini kisah sood yang  batuk seminggu g jumpa doktor
(klik utk penglihatan berskala gajah)


(klik untuk penglihatan berskala gajah)

Lu orang ada bran ke??Ingat gua tak berani ke?
Lu orang jangan pandang wa sebelah mata ok..
Walaupun gua perempuan...Lu orang jangan
uji keperempuanan wa dengan wat pregnant test!
(ceh..APA JADAHNYEE??)

Aku serius ni..aku ni,klu setakat ketut
depan khalayak ramai tu..no hal arr...
ko bagi satu juta duit jutaria pun aku tak heran!
Sebab aku mau lagi bernilai..
Lu orang pernah tak tiba-tiba terkentut depan orang??
Bunyi dia..masyaallah..
satu alam dengar...tapi..gua berani sebab??


-
-




-



-


-
-


-

gua ada jalan penyelesaiannya!!!



                       (klik untuk penglihatan berskala gajah)

p/s: err...cero..aku tak to ko nak judge cene..huhu..jangan kata kelakar ek( kelakar ko ada 2 makna..hehe)..entri aku pun x kelakar..hehe..saja suka suki join...

16 comments:

cEro said...

hahaha, ko mmg bagus laa nekmo...
abes berair mata aku tahan gelak...

ini dikira sebagai penyertaan...
terima kasih kerana menyertainya...

iszieylyanziy said...

lawak ah nek ni,,hahaha

✿nenek moden✿ said...

cero>>
hurayyy!! penyertaan diterima..
ko jgn sampai banjir ek..
xde sukarela dtg nak angkut air mata ko tu cero.. ^__^

✿nenek moden✿ said...

cikgu is>>
lawak??hehehe..cikgu is masuk la contest tu..hehe..saja suka suki masuk ni.. ^__^

miszlullaby said...

lawak la nekmo.video tu mmg lawak.kekeke..tetibe teringat kat cikgu2 ML yang hp salu bunyi.=P

nenek moden said...

miszlullaby>>
hehehe..mmg lawak video tu..huhu..
1st time tgk dah mcm histeria gelak..hehehe

Mario said...

walaupon tak faham...aku gelak jugak weh...good luck eh...hehe

✿nenek moden✿ said...

mario>>
hehe..ni contest kena bg wat lawak weh..hehe..lawak ke?aku tak pandai wat lawak..saja join..hehe

cik @!en said...

haha.. lawak la nek. adoyai...


apapun.. good luck ya!! hehe

✿nenek moden✿ said...

cik aien>>
hehehe...masyeh ye cygku..hehe

echah mashuri said...

hahaa...mst menang lah nek..hik.:)

✿nenek moden✿ said...

echah>>
hahaha..idok le...
mana bleh menang..
saja mau support cero...

NAJ HEBAT said...

nenek.. walau apa pun.. saya tetap sayang nenek!


behtol!


tak tipu..


curang pon tak..


hehe!

✿nenek moden✿ said...

naj>>>
hahahha..bgus klu ko xcurang!! klu tak..aku piat2 kau ek naj..hehe

TUKANG KATA said...

HAHAHAHA..pandai nenek aku buat lawak..

✿nenek moden✿ said...

TK>>
hehe..ko tk..lawak cover mulut ek..terkua gg pelesu kang..hehehe