'' YOU KNOW WHAT?? YOU'RE BIG LIAR IN THIS CLASS!!!!" said my lecturer to me..
kenapa dia kata macam tuh?

Arini semua percakapan untuk dua kelas dalam english..
Dia tanya aku..aku mimpi apa semalam..
aku mana nak igt aku mimpi pe...but..salah aku jugak..
aku cakap...aku tak mimpi apa2..

this is wrong...every person..akan mimpi..
sama ada kita ingat or tak..bukana aku sorunk je kena..
ada lagi yang kena..but he said..jgn amek port pe dia kata..
dia just melawak..tapi..semua bahasa inggeris..cakap punya cepat!

lec aku tuh dulu mengajar kat US..he is a psikologist..
but more to educational..Aku terkejut..dua subjek dia ajar tadi..
learning psychology and developmental psychology..
what???dua kelas dia ngajar...hmm..aku rasa..aku tak mampu...

adakah dia ni bakal jadi macam lec filipina aku??argghhh...
tapi..lec yg ni lain sket..dia macam gila...(sorry to say..)
hmm...tapi..reality cegitu weh...
aku rasa aku sorunk je macam lost dalam kelas...

bila dia kata..jangan buat assignment PETALING STREET..
aku mana faham bendalah tuh apa...aku blur..
dah la cakap cepat..mmg aku rasa mcm  loser je dlm kelas tuh tadi..
bila dah di explain..bru aku tahu...jangan plagiat...
aku mana tau kat petaling street tu ada apa..

sedih la...hmm..baru je semalam org tanya aku..
"nekmo, what about your class today?"
i said " ok..i'm happy..no problem.."
but today????
OMG!!! Big problem ok..
feel like wanna cry!!!!!!!..T-T

Bagilah aku kekuatan...arrgghhh..
hmm..hari ni pun..mood tak bapa ok..aku tak tau napa..
Benci..hmm..rasa nk dok diam2 ja..
tak mau cakap... bukan aku de wat salah pape..

Dah la rasa sunyi..hmmm....sunyi..esok kelas STAT...arghhh..
ni lagi satu lec yg aku takut...hmmm..
pastu..semalam kepala berlaga dinding..
sampai sekarang sakit..benjol lak tuh...

Buat masa sekarang..aku belum ada mood nk berblog..hmmm..
tah la...ada benda tak kena dalam hati ni...
kena ada pengisian..still mencari..
NAPA DENGAN KAU NI MINAH???

p/s: korunk..nnt aku cerita la benda happy2 sket ek bila mood dah ok..
      Buat yg follow aku..thanks...buat yang datang melawat..tq jugak..
      i feel so sorry korunk..nanti aku pergi tengok rumah korunk...


8 comments:

Aoi@riena said...

chill out babe..! bese la tu.. ade hari kite mmg down giler.. suma tak kene... hal kecik pun jd big problem.. hati pun jd cepat sensitif, kosong, sunyi..sebenarnye kita sndiri tau kenapa puncanya (ewah ayat..).. cuma kite takmo ngaku sebab ape ... then runsing2... pehtu nyampah ngn suma org... manusia.. mmg gitu.. hehe...
kita kene positive thinking (ini adalah cliche walopun mmg betol )... solution die.. doa bebyk.. n tidorrr.. peace!

♥dG♥ said...

awal2 tahun nie mmg mcm tu~ bnyk je bnda xkna. sila tabahkan hati!

cEro said...

alaa, lek je nekmo...
wat cam biasae je...
hahahaha

mario said...

semoga hepi2kan diri wpun kepala dah benjol...eekeke

n@jwamz said...

aloorr.. sian u nek mo...
wat x endah je ckp lec u tu...
sje laa tu dier nk psycho u, mentang2 psychologist...ceh!!

cik @ien said...

sometimes we need to forget unhappy thing to keep smiling... ^__^


jgn tension2 keh!! miss u nek! ngee~

We welcome You said...

To all respected bloggers, please participate in our contest. Please check out our http://advertisement4bloggers.blogspot.com/ if you are interested for earning money online. This probably interests you

izyan ismail said...

lex la kaka...idop msty diteroskan...
CHAIYOK! hohhoho...
zian taw kaka mmpu mgharunginya....
don't give up! ilysm! <3