Bila tension..semua menjadi..........

Beberapa harini mental kurang cerdas..huhu
mungkin aku de masalah masa kecik2 dulu...
tu mai besar jadi haru biru..haha..
bikin otak tak waras berfikir...


erm..semalam...lepak dekat court tenis...
baring dekat situ...gelap.. =)
tengok langit..KL ni memang xmalam la...
langit dia macam subuh saja...
sempat aku kira berapa butir(iyeke???haha) bintang dekat langit...
puas mengira...3 ja pun..huhu..

lepak malam2 dengan temanku..
berkongsi cerita..berkongsi duka..berkongsi ria..
makan kuaci 3 bungkus...tgk2...malam dah tua...

malam sebelumnya...lepak dekat fac engine...
memang jauh berjalan...stay je dekat tangga...
usha kereta lalu lalang..tengok bangunan IGB yang bercahaya..
tengok langit KL lagi...

kakak: abi..kau ada mana ni?
aku: fac engine..
kakak: abi...jgn kau terjun tasik sudah la..
aku: no la..aku takkan pergi situ..gelap..aku takut gelap..
kakak: haha..penakut seyh! muka jahat! haha..
aku: jgn bagitau abg aku...takut kena ceramah

hmm..kadang2..bila kita stress..mcm2 benda yg kita tak buat..kita leh buat..
dah lewat malam...jalan balik...singgah tepi library..
lompat palang tu mcm lompat pagar time sekolah dulu...
tapi..kenapa confident level aku semakin menurun sekarang..
padahal palang dekat lib lebih rendah drpd palang olahraga...

masa berlalu........................................................
love that moment........................

4 comments:

Mario said...

sabar ela..kdg2 kena buat2 rock jugak...jgn la terlampau skema sgt...chill je ye...

cEro said...

takpe, semua org ade jatuh bangun masing2..
yg tak bagus ialah jatuh tak bangun2..kan?

dG said...

mari la kita tension bramai2. T_____T

✿nenek moden✿ said...

mario:
hehhe...tu la kan rio....tp...aku ni mmg kompom2 bukan skema ar..haha

cero:
dan..aku takut jadi org yg jatuh tak bangun2 tu..hhmm..life...

dg:
musim tension ni..hehe