♥ DARK HALF ^____^ 谢谢.........

─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄_ 

Lepas habis kelas tadi, 
aku pergi pejabat nak tengok 
borang permohonan alatan teknikal untuk
malam kebudayaan bumiputera
diluluskan ke tak..(bos aku dah ngamuk..hehe)
Sampai je kat kaunter, member aku pun nak ambil barang..

"eh dik...barang kau ada la..." kata abg tu..
'mana de abg..kan saya dah ambil' kata aku..
"betul la...barang ko ada lagi..yg baru punya" sambil cari barang..
aku dah blur time tu..sapa pulak bagi..?
tak pula aku pesan barang online selain hari tu..
nak kata birthday..lambat lagi..

lain pulak jadinya..tujuan nak pergi lain..
dah jadi ke lain..hahha...
"ni..sapa punya? NUR *$#@^*&*&(&%$...."abg tu angkat barang...
"bukan nama kau ke dik oii???" senyum kerang busuk..
abg tu taknak bagi dekat aku..saja usik..hahaha..
"eh..iyela..barang saya....tapi..sapa bagi?"aku pelik..

"abg..mana aci..saya datang nak ambil barang..
dia datang bukan ambil barang..tengok2 dia dapat.." kwnku membebel..
"hahhaha....nasib hang la weh...' kata aku sambil ketawa.
Bila dapat je kat tangan aku...aku tatap lama2..

aku baca nama pemberi...OMG!!!!! aku jerit dekat depan kaunter..
biol sikit minah ni..macam menang cabutan bertuah plak..haha
member aku dah gelak tengok kesengetan aku...
1st time dapat benda daripada blogger...
"aishah..tulisan dia cantik kan?macam perempuan..." sambil belek..
"a'ah..memang cantik.." sambil minta tengok...

kami pun gerak ke dewan makan...
dah ambil makanan...aku tenung lagi tulisan...
"cantiknyee tulisan...tulisan aku pun buruk..." dalam hati...
"oii abi..sudah2 la kau tilik tulisan budak tu..makan oii" sergah aishah..
hahaha..memerhati jugak minah ni...
memang aku usha je tulisan tu..belum tengok isi...



bila sampai bilik...aku buka cepat2..
aku tengok isi bungkusan tu...
bila buka..aku senyum je tengok benda tu..
aku selalu baca novel..tapi..semua yang romantik2..
tangkap leleh sampai nak mampus..haha

kalau yang islamic sikit pun..hlovate..
itu je pun..tapi..banyak aku bedal kakak punya..
tapi..yang ni orang bagi...TERIMA KASIH WAHAI KAMU..
share ilmu takpa weh..hehe
tapi..aku pelik..napa cop pos negeri lain...
alamat negeri lain...mesti time tu...dia bukan berada dalam negeri
pada alamat... (nekmo..asal benda kecik kau nampak sangat???lantak dia la)
(sorrryyyyyyyyyy.............)

p/s: bro..asal kau tak buang tanda harga???hahhaha.ngek!!
           aku ingat kau dah tak bagi..huhu...baru je fikir semalam,...

15 comments:

chenta said...

wah..siapa bagi novel ni???bestnya..

IQ = Iez Qis said...

besh giler dapat novel!! nk jugak!!

:-o

echah mashuri said...

pehhh...sape tuhh.sapa?ak nak gk sebijik nekmo!huhuh

- mrs koroe - said...

suka latewww .

haha

cEro said...

hehehehe, hepi ko ek??
hehehe

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

secret admire..hihi

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

secret admire..hihi

♥dG♥ said...

kita share boleh x? XD

maCy said...

cup.

kiss untuk gadis blogger.
flying kiss untuk jejaka blogger.

rindu kamu, kamu dan kamu.
teruskan usaha di arena ini.
maCy hilang tapi ada.

*salam sayang dari maCy*

:)

PG said...
This comment has been removed by the author.
PG said...

kahkahkah!...ahahahahaa..

ehem..ehem..."Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali" cakap...secret admire kasi..ahahahhaaa

ahahhaa...cayalahh nekmo!!!!!

✿nenek moden✿ said...

chenta>>
blogger...:)

iq>>
haha..best ek?jgn jeles..hehhe

echah>>
DH la bagi..igt tak sal ranking komen dulu?

ija>>
hahahha..takkan kak b nak benci??ngeh3.....

cero>>
of course...hahha..kau punya dah dapat ke cero??hehhe

siti nur fatimah>>>
bukan la sis..haha..sy ni termasuk list komen blog dia....tp tu dulu la..now...sy just baca je..tak komen..hahha...

dg>>
hahha..nnt malam i kasi u ek..hehe

macy>>
hehehe...macy g honeymoon ke?or korunk tengah exam skrg ni???miss u to yunk... :P

pg>>
hahhaha....sis pun termasuk gak kan dalam list tu???huhu...mana da secret admire..secret recipe ado la..hahha

Budak Coklat said...

wit wit...dialog aku pon ade ek?? hahaha....mmg long term memory la ko nih.....kahkahkah...

Dark Half said...

hehe…malu aku weh, ko siap bukak satu entry pulakk. sorilah, dah berkurun baru kau dapat. susah sgt nak dptkan buku tu. sebesar2 MPH pun bleh takde stok. last2 aku minta tolong member carikan. that explains the different add.

dia lupa buang tag harga agaknya. Kalau tak buang pun, harga asal ada tercetak di belakang buku jugak kan? enjoy the book! jawapan untuk sesiapa saja yg mempersoalkan kewujudan Allah

twinkle twinkle said...

novel tu sgt best :) mira da bace ;)