Gambar danbo





|Danbo Yang Cuba Berusaha Panjat Tunggul Kayu|

Usaha tu tangga kejayaan...
Kalau tak usaha..memang kejayaan tu tak datang toing~ toing~ kat hampa...
macam tu jugak la dekat aku...ya..aku akui aku malas...
tapi, malas pun usaha cikit2 la 
walaupun aku tak mampu nak tandingi orang yang hebat sekeliling aku... 
apa yang aku baca, itu saja yang aku luahkan dalam exam nanti... 
tiada lebih..sebab, usaha kecik..hasil kecik la...
tapi.. kalau usaha kecik...HASIL BESO..nampak beno nipunyee..~ haha.. :) 

NEXT PICTURE IS....
...
...
...
...

danbo jugak..haha...^.^


|Danbo Miss Someone|


Buat seseorang yang jauh daripada aku..
>.<"
Gambar ni bukan danbo fall in love ke..
danbo yang alone tu iye ar...
tapi, alone yang berbunga2 hati..haha..
danbo mood happy :D

15 comments:

dG said...

pelihara danbo nie best x? dia mkn apa? mnum apa? dh lma nk tnya sbnrnya. EHEHE! ;P

✿nenek moden✿ said...

haha..best jugak la bela dia...sebab dia tak jalan..so aku tak payah la susah pi kedai pak leman beli tali feri nak tambat dia...haha...makan??..ingat macam hang ka??..haha...danbo ni berpuasa sepanjang hidup dia..haha.. LOL! XD

twinkle twinkle said...

hhuhu suke danbo lagi comel dr domo ;D

✿nenek moden✿ said...

@twinkle twinkle
kan..kan..hehe...sis layan danbo g daripada domo..:D erk..lain org..lain citarasa tu..hehe..but seriously danbo is very2 cute!!! like me! haha..nope! totally not la cute like me...haha

maCy said...

hee baru demam danbo ni

z said...

danbo si kotak recycle yg comel.haha

✿nenek moden✿ said...

@macy
main la danbo...comel pun comel.. kat mesia dah ada jual.. :D ecece...hasut org pulak.. XD

@Z
hehe...hat ni bukan kotak recyle punya.. :) yg ni plastic..tapi, ritu ada member buat guna kotak..lebih kurang sebijik gak la dgn danbo real..hehe..mmg seni tol tgn..

jelesssss.hehe said...

eleh...;p

dG said...

amboi ang. mntang2 aku suka mkn. HAHHAA. XD

cik @iEn said...

ala.. nak danbo jugak.. hehe

-oP_ida- said...

kaknida xpenah lupa kamu dik.....hengat selalu..cuma akak jaa yg jarang dh singgah sini....huhuhuuhu

mishhh u so much...thanks dear...drop me kOmen...dahlama damba Komen dr kamu...ahaks...

*DOAKAN akak yg terbaik ya*
antara HIDUP dan MATI nieh....huhuhuhu

BieYra said...
This comment has been removed by the author.
-NEKMO- said...

@ jelesssss.hehe
jgn jeles...nnt kena jual..haha

@ dG
hehhe.. XD jgn marah ye cik DG...review la makanan byk2 kat blog ang tu..hehe.. XD

@ cik @iEn
hehe...nnt nekmo lukis...kasi ain ye..hohoho..mau?.. ^.^Y (jahat2)

@ -oP_ida-
hehee..masyeh sebab igt sy... ^.^
kak nida tu..jgn buat kerja berat2 sgt tau..nnt baby dlm perut ngamuk
harap dipermudahkan segala urusan.. :) amin

iszieylyanziy said...

nak donbo nek! hehe

✿Nekmo✿ said...

cikgu is:
hehhe..nekmo pun org kasi.. XD