Alhamdulillah


Firstly..aku nak katakan yang aku bersyukur sangat hajat aku ditunaikan Allah.4 Julai ni aku kena pergi daftar.Dah tak lama tu.Mula-mula buka web berpuaka tu,memang tak boleh.Line terlalu sibuk mengalahkan tarffic jam dekat india nuh..Bila orang pergi sembahyang jumaat je,aku pun buka la web berpuaka tu.Thanks god sebab bagi apa yang aku nak.Aku lari terjerit-jerit cari mak aku,then terus lompat atas dia sambil peluk(nasib baik aku ringan weh..tak senonoh punya budak..haha)

Kalau ada yang melawat blog aku sebelum ni,mesti korunk tau kisah aku yang dulu-dulu..ada yang gelak kat aku..hehe..ada bg semangat..meh aku up alik entri yang dulu..jangan gelak ek baca..part kecewa
part interview 2nd time
yang 1st time aku interview tu untuk uitm. part lawak

37 comments:

cikCEPET said...

waa...
nek dpt further stdy ewhh..
congrats yep..!!

:))

Mario said...

tahniah...ilang lg sorang 'silent reader' aku...adoi...hehe tpi bagus arr...dah jadi pegawai2 nnt, jgn sombong ngan org2 bawah cam aku...tak baik...hehe

✿nenek moden✿ said...

cik cepet>>
hehe..tq..doa dimakbulkan

✿nenek moden✿ said...

mario>>
weh..aku baru je dpt sambung belajar..belum lagi keje weh..hehe..xpe..blog ko tetap jadi top 1 aku..hehe..aku g terjah je nanti..hehe..masyeh ek wish dekat aku..^__^

♥dG♥ said...

tahniah nek! cucu tmpang gmbira~ =)

✿nenek moden✿ said...

dg>>
tq..dg dpt mana?

♥yaya♥ said...

tahniaH! ;D

✿nenek moden✿ said...

yaya>>
tq kak ilya..^___^

♥yaya♥ said...

sama2 :)

gades ain said...

nenek! tahniahhhh! wee! same laa kite. akan melanjutkan pelajaran hehehe!

✿nenek moden✿ said...

ain>>>
ain dpt gak??hehe...wah..tahniah gak buat ain..hehe

PUPUT said...

wahhhhhh...tahniah bira...take care kat sana nnt ek...^_^

Frodo Baggins said...

hye nenek ...
dah nak kawen ngan atok ke?
mesti cucu rindu nenek. sangat
good luck nenek. nah coli merah
hadiah cucu buat nenek.


dannggg!


muahahahhahaha TAHNIAH weh!!!



>>___<<

✿nenek moden✿ said...

puput>>
hehe..tq sis..berkat doa org ramai..hehe

✿nenek moden✿ said...

frodo>>
xmo la aku kawen ngn atok..
aku dok tunggu ko ni frodo..bila nak minang aku weh?hehehe

weh..ko gelak mcm nk cium aku je tu..haha
tq ek..^___^

TUKANG KATA said...

nek,nek dapat masuk mana?sory tak ikut en3 lepas2 cos cucu nek ni busy time tuh..sory ea?pepun congratz nek,all the best for ur future undertakings!

:)

✿nenek moden✿ said...

TK>>
dpt um..hehe..thanks ek wish..hehe

Kaito said...

tahniah....bagus la...semoga berjaya untuk akan dtg =)

cik elina said...

tahniah kak..
:)

✿nenek moden✿ said...

kaito>>
masyeh ek..huhu..ur 1st komen right?

✿nenek moden✿ said...

ija>>
hehe..masyeh ija..jom ym nak?hehe..
joget2 ke?ok gak..hehe

゛☆Yanie J said...

lps ni bira jarang le online ek..
uhukkk~
sedih la cmni

btw,
thniah ye dear.
tak sia2 usaha kamo
;)

✿nenek moden✿ said...

yanie>>
huhu..insyaallah akan jenguk jugak cucu sekalian..tak lupa buat sifuku..(ape ke pelik bunyinyee bila cantum sifu ngn ku ngeee~)

masyeh ek kak yanie(dah tukar pgl kak pulak dah..ahhaha)

YuSeNzE - KniGhT said...

congrates sis... =)
forget me not k... ;)

@ien_R@z said...

wah.. tahniah ya nek!!

i'm gonna miss you nanti.. huk3

cett.. mcm slalu jmpe je kn.. hahaha

papepon.. all the best n take care ya nek!! ^__^

A f i q said...

congrats nenek :)
tp, jgn lpe on9 slalu tau!
and3, update belog!!!!!

✿nenek moden✿ said...

YuSeNzE - KniGhT>>
pakcik..ank buah mu ini tak kan lupakan mu..sob3..(nangis sampai banjir)
hehe..masyeh ek wish..

✿nenek moden✿ said...

@ien_R@z>>
hehe..tq ain..nek takkan lupa ler
penunggu berpuaka teratak nek ni..hehe

✿nenek moden✿ said...

A f i q>>
eleh ko afiq...ko pun jarang tak update..sekeh baru tau..hehe
masyeh ek..

Fitrihadi.com said...

hoho tahniah sebab dapat sambung.. :)

✿nenek moden✿ said...

Fitrihadi.com>>
ko pun sama tahniah gak..^__^

ASaDa RyutaRo said...

congrats utk nenek.. ngee =)

✿nenek moden✿ said...

asada>>
tq ^__^ hehe

Yatre Hayati said...

nenek! tahniah. ala pasni nenek da kurang berblogging da ker?? sob sob
sedih sedih

✿nenek moden✿ said...

yatre>>
hehe..xtau la sis..tengok keadaan..xmasuk lagi..so xleh kata pape..hehe

touyakaruma said...

uik ?nenek pun nak belajar gak ke ? bagi jer cucu-cucu nenek belajar

✿nenek moden✿ said...

touya>>
hehe..ngee~ aku nk update otak aku yg berkarat ni..hehe..cucu aku sume dah pandai..