Tahun depan pulak jumpa ek..hehe

yeah!! alhamdulillah..dah habis exam tadi...result?ermm..doa jelar..nak kata tak study, dah study (macam nak mereng kepala otak ni)..Mula la teringat dalam kepala otak ni apa yang jadi dalam sem ni..hehe..tapi..yang dekat2 jelar aku cite..
1. hari pe ntah, berkayak pastu langgar sorunk mamat ni..kayak dia jatuh..tenggelam...cian gila.. sebbek tak lemas..klu tak..aku la org 1st buat  cpu cpr dekat dia..hehehe(maaf)
2. perkataan baru kalau nak off handphone..bukan turn off tapi shut down..hahaha...(kawan ai tersasul..haha)
3. sebutan untuk bahasa inggeris lebih fasih daripada bahasa melayu..huhu..tak de video nak tunjuk kat korunk as evidence..hehehe( ini pun kawan aku gak)
4. ada ke patut dorunk pgl aku ubat nyamuk + semangkuk..xleh blah..huhu..
5. aku pernah g kelas mandi 1  baldi air je...hahahahahahahahahaha......(1x je ok...org penuh..aku bangun lewat..air xde..cih minah! kau suka bagi alasan..haha)
6. aku tersalah pgl nama lecture..hehehe
7.aku tersalah panggil lecture dengan literature time presentation..ni memang sewel...memandangkan aku present PTSD guna bahasa ibunda...tu aku tersasul..hehe..
8. aku silap tengok jadual exam daa!! pakai molek2..tengok2..exam hari len..hancus!!hahaha

Aku suka berkongsi gambar dengan korunk...aku nak tahu pandangan korunk..syok bila ada orang komen sana sini..Aku xde ilmu fotografi.. cero ok..( ceh..ciplak kat gelaran blog mamat best ni). Lagi pulak..aku xde dslr..aku guna hp je..hehe..tpi..gambr tu xde gmbr aku..sebab..aku suka ambil gmbr org berbanding diri aku.sebab gua tak cantik!!!! hmmm...




hmm...semua ni kawan aku...masa g kenduri kawen lec..huhu..ahad lepas...^___^ sangat2 best! dah la bedal makanan pengantin..mak aii..gila sedap!! hehehe...sayang korunk semua..(walaupun korunk tak tau aku de blog..ngeh3..hahahaha).. bagi aku kalau tengok gambar ni..boleh membawa mcm2 makna aw..aku guna sony ericsson c901..hehe..saya xmampu beli handphone mahal(iphone)..dslr..(wishlist)...takpe2..ni pun dah cukup..muah3x hp aku..hahaha..(mereng)..pastu aku edit sikit guna photoshop..hehe
p/s: jangan cilok gambar ni..nnt aku gerudi gigi ko sampai xde pape!!hahaha

entri akan datang: sapa nak kahwin??? sapa nak ada anak??hehe..nanti aku cerita ek..hehe

17 comments:

Yanie J said...

da abis exam ye cayunk..ley la poya2 dgn abe yanie.
pix tu nice la,cayunk yg mne?:P

✿nenek moden✿ said...

yanie j>>
huhu..sy xde la dlm gmbr ni sis...sy tolong amek gmbr dorunk je..hukhukhuk... exam dah habis pun..adeh...bila memikirkan result nnt..hmm..entah le..susah..huhu

~cik tiram~ said...

hahaha.shut down henpon...:D

✿nenek moden✿ said...

cik tiram>>
hehe..istilah baru ye..hehehe..gunakanlah

Yatre Hayati said...

wow ! ni siapa yang sepatutnya photoshoot ni. Pengantin ke tetamu?

PhotoGraphic said...

amboi..sikek2 cero ni..haha...xpe nekmo..skrg klu ade camera bleh blaja sendiri je...tekan sane..tekan sini..pastu rosak..wakaka..haha..

xde dslr xpe nekmo..pakai y biase pon ok..asl kita tahu mcm mane nk jadikan satu2 gmbr tu nmpk kretiv..akak pon kadang2 pki camera compaq je..gambar ni cantik ape..ade keseimbangan..plus ngan edit..msti cantik...

nti klu ade link2 blaja photography akak share k..hehe

PhotoGraphic said...

mksd akak..klu akak jumpe mane2 blog ajar photography nti akak bg nekmo..hikhik

✿nenek moden✿ said...

seyez kak????????????wow!!!! best giler....thanks a lot..memang nak sgt klu sudi membantu bagi link ke..apa ke..or kak sendiri mau ajar pun..satu pawagam saya tadah kan..hehe..

takpe kak..sy belajar cikit2 lu dr bawah..wlpn xde dslr la kan.. hukhukhuk T-T

✿nenek moden✿ said...

sis yatre>>
hahaha..sementara tunggu pengantin dtg..kmi mengayakan tubuh dulu...hehe..kak..lama xnmpk..hehe

twinkle twinkle said...

ahha yg literature tu kelakau ;D

cEro said...

wah! nama aku diseru dalam entri ni..
hahaha..

beb, aku pon tgh berangan slr..

miszlullaby said...

hehe..cantek2 gamba tu.Eh,ML pun salu jek mandi air sebaldi tym dekat mrsm dulu.Sume budak pon mandi air sebaldi jek.Muehehe..

♥dG♥ said...

nek, kalau sy nk jd model boleh x? HAHAHA

✿nenek moden✿ said...

twinkle>>
hehehe..mmg satu kelas gelak faqiha..huhu

✿nenek moden✿ said...

cero>>
hahaha..menabung lbh2 ckit..hehe

✿nenek moden✿ said...

ML>>
hahahaha....pecah rahsia ML!!!!!

✿nenek moden✿ said...

dg>>
jom3..model botol kicap..hahaha